Платете на части

Предложението е валидно само за физически лица, при кандидатстване за стоков кредит за покупка на определени продукти и вноски в сайта на vimax.bg.

✅ Срок на изплащане: 4, 6 и 9 месеца
✅ Годишен фиксиран лихвен процент: 0%
✅ Годишен процент на разходите: 0%

Пример за 4 месеца с УниКредит:
При размер на кредита 1200 лв., с изплащане на 4 месечни вноски по 300 лв. със задължителна първоначална вноска и фиксирана годишна лихва 0 %, ГПР е 0 %. Общият размер на кредита и общата дължима сума в края на периода на изплащане е 1200 лв.

Пример за 6 месеца с УниКредит:
При размер на кредита 1200 лв., с изплащане на 6 месечни вноски по 200 лв. със задължителна първоначална вноска и фиксирана годишна лихва 0 %, ГПР е 0 %. Общият размер на кредита и общата дължима сума в края на периода на изплащане е 1200 лв.

Пример за 6 месеца с Ти Би Ай Банк:
При размер на кредита 1200 лв., с изплащане на 6 месечни вноски по 200 лв. със задължителна първоначална вноска и фиксирана годишна лихва 0 %, ГПР е 0 %. Общият размер на кредита и общата дължима сума в края на периода на изплащане е 1200 лв.

Пример за 9 месеца с Ти Би Ай Банк:
При размер на кредита 1800 лв., с изплащане на 6 месечни вноски по 200 лв. със задължителна първоначална вноска и фиксирана годишна лихва 0 %, ГПР е 0 %. Общият размер на кредита и общата дължима сума в края на периода на изплащане е 1800 лв.

Пример за 9 месеца с БНП Париба:
При размер на кредита 1800 лв., с изплащане на 9 месечни вноски по 200 лв. чрез услугата равни вноски в кредитния лимит с откриване или използване на кредитна карта и фиксирана годишна лихва 0 %, ГПР е 0 %. Общият размер на кредита и общата дължима сума в края на периода на изплащане е 1800 лв.

Търговски партньори:
✅ УниКредит Кънсюмър Файненсинг ЕАД
✅ БНП Париба Пърсънъл Файненс С.А., клон България с откриване или използване на кредитна карта на съответния кредитодател.

Нашите избрани предложения:
Изберете някое от нашите супер предложения за продукти на изплащане без оскъпяване на равни месечни вноски от категориите климатици, бойлери, почистваща техника, грижа за въздуха, домакински електроуреди и конвектори.

Обозначителен етикет:
Всички участващите артикули в промоцията са обозначени с етикет 0% лихва.

Важно при онлайн поръчки:
При използване на промоционална кредитна схема 0% лихва, онлайн поръчка е възможна, ако в нея са включени само продукти, за които е валидна съответната промоционална кредитна схема. Ако в кошницата за пазаруване сте добавили продукти, за които промоционалната схема не е валидна, няма да можете да се възползвате от нея.

Продукти извън промоцията:
За всички останали стоки, попитайте ни за допълнителните промо предложения.

Попитайте ни