Меню
Вашата кошница

Персонален консултант

Консултация при избор на продукт

Ние знаем, че не е лесно човек сам да избере най-добрият за него уред. Ние познаваме отлично нашите продукти и можем бързо да Ви насочим към най-подходящия за Вас, отговарящ на зададения от Вас бюджет. Пишете ни в нашия Онлайн чат и нашите консултанти ще Ви обяснят подробно плюсовете и минусите на избраните от Вас модели. Можете да ни намерите онлайн и да си пишете с нас в реално време 6 дни в седмицата от 9 до 19 часа ( в събота от 10:00 до 15:00 часа).

Помощ за онлайн поръчка

Ако имате затруднения при финализирането на Вашата поръчка не се колебайте да ни пишете. Ние ще се постараем да Ви помогнем в рамките на няколко минути успешно да завършите Вашата онлайн поръчка. За потвърждение на направената поръчка, ние ще се свържем с Вас на посочения телефон. В случай, че желаете да направите допълнителни уточнения към Вашата поръчка или имате въпроси, можете да се свържете с нас на телефон 0875 345 493.

Въпроси при експлоатация

Ако след доставка и монтаж у Вас възникнат някакви въпроси относно експлоатацията на уреда не се колебайте да ни пишете. Ще Ви помогнем да извлечете максимума от функциите и екстрите, с които е оборудван Вашият уред. На линия сме за всички Ваши въпроси относно работата на продукта.

Експертни съвети при проблем

При констатиране на влошена работа на уреда се свържете веднага с нас. След като получим пълна представа за проблема ще се постараем подробно да Ви разясним как да действате, ако можете сами да го отстраните или ще Ви насочим към оторизиран сервиз, ако е производствен дефект.