Меню
Вашата кошница

Пералня Bosch WAL28PH1BY Серия 6, 1400 обр/мин, 10 кг

Пералня Bosch WAL28PH1BY Серия 6, 1400 обр/мин, 10 кг
Този продукт може да бъде поръчан Онлайн през сайта или в шоуруми София, Варна и Казанлък.
1599,00 лв.
1799,00 лв.
 • Stock: С поръчка
 • Производител: Bosch
 • Арт. номер: WAL28PH1BY

Свободностояща пералня

Енергиен клас: C

Капацитет: 10 кг

Центрофуга: 1400 обр./мин.

Размери (Ш/В/Д): 598/848/590 мм

Стандартна гаранция: 24 месеца

Удължената 5-годишна гаранция е валидна след регистрация на уреда на сайта на BOSCH до 4 седмици след покупка. Важи за уреди закупени в периода от 01.09.2022г. до 31.12.2022г. Може да регистрирате своя уред тук.

Автоматично дозиране с i-DOS
Възползвайте се от максимална ефективност при прането със системата за автоматично дозиране i-DOS. Всичко е толкова лесно – само напълнете еднократно отделенията за препарат и омекотител и датчиците на i-DOS ще измерват точното необходимо количество препарат и вода при всяко пране. Така не само пестите препарат, но и избягвате излишното повторно изплакване. Добро за вас – добро и за планетата.

Home Connect
Бъдещето вече е тук и чука на вратата. Приложението Home Connect внася интелигентните технологии във вашия дом и ви дава възможност да контролирате уредите си направо от телефона или таблета си.

Най-подходящата програма всеки път.
Изборът на най-подходящата програма може да е трудна задача, а ако я объркате, резултатите може да не са отлични. Мобилното приложение Home Connect с функцията Easy Start слага край на гадаенето. Просто въведете в приложението вида пране и степента на замърсяване и то ще ви каже коя е най-подходящата програма – за всеки вид дрехи, всеки път.

Погрижете се за прането, където и да сте.
Едва ли има някой, който обича да пере – особено когато бързате и трябва да чакате пералнята да приключи. Пералните машини Bosch с приложението Home Connect ви осигуряват пълен контрол над прането. Вече можете да контролирате и следите машината лесно и удобно направо от мобилното си устройство, където и да сте. Управлявайте пералнята в движение и поддържайте дома си точно както искате, дори и да не сте вкъщи.

Пералнята ви информира постоянно.
Чакането на пералнята да изпере губи време и създава напрежение – особено ако имате натоварена програма. Приложението Home Connect ви дава мечтаното спокойствие и ви помага да оползотворите максимално времето си. То може да изпраща известия от уреда ви директно до мобилното ви устройство и така удобно ви съобщава докъде е стигнала програмата, както и друга полезна информация. Справянето с множество задачи едновременно у дома и навън вече е малко по-лесно.

Сервизното обслужване вече е по-интелигентно.
Неизправните домакински уреди създават излишен стрес. С дистанционната диагностика получавате помощта, от която имате нужда*. При необходимост просто се обадете на горещата линия Home Connect Hotline и си запазете час за дистанционна диагностика. Сервизният екип може да извърши дистанционна проверка на уреда, да установи къде е проблемът и да ви даде необходимите съвети. Ако се наложи, техник може да посети дома ви, за да отстрани неизправността, като носи със себе си всички необходими резервни части. Интелигентна поддръжка, интелигентни решения.*В зависимост от това дали се предлага в района.

Пералнята ви изпълнява всичките ви команди.
Благодарение на партньорството ни с Amazon Alexa вече можете да контролирате пералнята си машина с гласово управление. Моля, проверете дали съответното умение от Home Connect в приложението Alexa се предлага във вашата държава и на вашия език. Активирайте умението, за да свържете Amazon Alexa и пералнята си.

Автоматични програми
Край на повторното пране на дрехите – вече постигате безупречни резултати лесно като детска игра. Просто напълнете пералнята и натиснете бутона Start. Машината настройва всичко автоматично в зависимост от вида на тъканите и степента на замърсяване на прането ви, за да се радвате на съвършено изпиране всеки път.

Гаранция EcoSilence Drive™
Не позволявайте на пералнята да пречи на вечерята ви. EcoSilence Drive™ от Bosch е толкова тих, че понякога дори може да забравите, че пералнята е включена. Енергийно ефективният мотор без четки работи впечатляващо безшумно, има изключително дълъг живот и е с 10-годишна гаранция.

Allergy Plus
Безпощадна към микробите, но нежна към чувствителната кожа, програмата AllergyPlus осигурява оптимално хигиенно изпиране. Тя поддържа постоянна температура по време на целия цикъл, така че дрехите се изпират и хигиенизират максимално. Това ефективно унищожава микробите и най-разпространените алергени като домашни акари. Освен това прането се изплаква дълбоко, за да се премахне възможно най-много остатъчният препарат. Резултатът е изключително хигиенично пране.
* Пералните машини Bosch с програма AllergyPlus за пране при 40° и 60° отговарят на препоръчителните научни стандарти за 99,99% намаляване на микроорганизмите – патогените Enterococcus Hirae и Pseudomonas Aeruginosa, според изследване проведено от Университета Рейн-Ваал на Honisch et al. 2014, "Impact of wash cycle time, temperature and detergent formulation on the hygiene effectiveness of domestic laundering”.

SpeedPerfect
Времето е важно за всички. Затова създадохме SpeedPerfect – решението, което намалява времето за изпиране с до 65%*, без компромис с резултатите. Функцията SpeedPerfect може да се използва заедно с повечето програми, както и с всеки обем пране и видове материи. Изберете например програмата Mix заедно със SpeedPerfect и ще изперете перфектно до 4 кг смесени материи само за 46 минути.

VarioDrum
Вашите любими дрехи или деликатни тъкани могат да се повредят при повторно пране. Уникалната патентована структура на системата VarioDrum деликатно и ефективно изпира всички видове дрехи чрез разпределяне на водата равномерно, без разпъване, намачкване или повреждане на вашите любимите неща. В зависимост от избраната програма асиметричните лопатки с капковиден дизайн нежно въртят прането ви към центъра, независимо от посоката на въртене. Това не само гарантира интензивно почистване за по-силно замърсените тъкани, но и по-бързо, по-цялостно почистване за цялото зареждане. Придайте на гардероба си професионално ниво на чистота.

Функция за допълнително зареждане
Забравили сте да добавите чорап на детето или любимата си тениска, която ви трябва за довечера? Няма проблем! С функцията за допълнително зареждане лесно добавяте и изваждате дрехи по време на цикъла на пране*. Просто натиснете бутона Reload и отворете вратата, добавете забравената дреха и продължете с прането. *Като мярка за безопасност не може да използвате функцията за допълнително зареждане Reload, ако температурата на сапунената вода е над 50°C или нивото на водата е твърде високо.

DrumClean напомняне
Не знаете кога да почистите барабана? Не се притеснявайте, няма значение. Когато пералната машина се използва под 40 ℃ и непрекъсната работа до 20 пъти, програмата ""DrumClean"" автоматично ще ви напомни.

Антивибрационни странични панели
Иновативният антивибрационен дизайн на страничните панели не само привлича погледа: системата гарантира повече стабилност и намалява вибрациите. В допълнение подобрената изолация също така регулира нивата на шум, правейки определени перални на Bosch впечатляващо тихи, дори и по време на центрофугирането.

10 кг. VarioDrum
Нашият голям барабан позволява на водата и препарата да се разпределят равномерно и ефективно по време на прането. Сега можете да перете до 10 кг пране с нашия голям VarioDrum; достатъчно място, за да може прането да се движи леко, дори за големи дрехи, покривки или спално бельо. Резултатът: 10 кг перфектно чисто пране.

Технически характеристики

 • Енергиен клас: C (в скала за енергийна ефективност от A до G)
 • Максимален капацитет: 10 кг
 • Разход на енергия в програма Eco 40-60: 67 kWh (на база 100 работни цикъла)
 • Разход на вода в програма Eco 40-60: 47 л (за 1 работен цикъл)
 • Продължителност на програма Eco 40-60: 3ч 50 мин
 • Скорост на центрофугиране: 400-1400 обр/мин
 • Клас на ефективност на сушене с центрофугиране за програма Eco 40-60: B
 • Ниво на шум: 75 dB
 • Клас на емисия на шум във въздуха (EU 2017/1369): B
 • Стандартни програми: памук, лесна грижа, деликатни, вълна ръчно пране
 • Специални програми: AllergiePlus, автоматичнa- деликатно, почистване на барабана (с функция напомняне), оттичане / центрофуга, Remote Program, бърза/ микс, спортно облекло, еднократно изплакване, Екстра кратка 30'/15'
 • Програми през апликацията: Stain - Blood, Stain - Butter/Oil, Stain - Grass, Stain - Red wine
 • Home Connect: Дистанционен мониторинг и контрол, Управление на енергията, Дистанционна диагностика
 • SpeedPerfect: перфектно почистване за с до 65% по-малко време.
 • i-DOS: дозира напълно автоматично течен препарат и омекотител
 • TouchControl бутони: лесно гладене, накисване, готовност, i-DOS 2.0 1, i-DOS 2.0 2, Basic setting / Child lock, запаметяване, Remote Start, Rinse plus +1+2+3, без центрофуга, Старт/ Пауза с възможност за добавяне на пране, температура, променлива скорост, предпране, избор на обороти/спиране на изплакването
 • Функция дозареждане: може да добавите още дрехи, след като сте пуснали пералнята.
 • Голям, прегледен Touch-LED-дисплей за хода на програмата, избор на температура, макс.обороти, обороти, оставащо време и 24 ч предварителен избор за край на програмата, препоръка за зареждане и показание за разход
 • XXL обем на барабана 70 л
 • Интериорно LED осветление
 • Vario-барабан: щадящо и ефективно пране
 • Почистване на барабана с функция напомняне
 • 32 cm-врата, сребристо сивочерен с 171° ъгъл на отваряне
 • Функция дозареждане
 • EcoSilence Drive: тих мотор с дълъг живот
 • 10 години гаранция на EcoSilence Drive
 • ActiveWater Plus: за високоефективно използване на вода дори при малко пране благодарение на автоматичното определяне на натоварването.
 • Антивибрационен дизайн: повече стабилност и безшумност при работа
 • AquaSensor за оптимални резултати
 • Многостепенна водна защита
 • Показание за разход: информация за консумация на ток и вода
 • Осветен програматор с интегриран ключ за вкл./изкл.
 • Разпознаване на пяната
 • Показание за предозиране
 • Автоматика за стабилизиране
 • Защита от деца: блокиране на програмите и вратата
 • Сигнал в края на програмата
 • Възможност за вграждане
 • Размери (В x Ш): 84.8 см x 59.8 см
 • Дълбочина: 59.0 см
 • Дълбочина с вратата: 63.2 см
 • Дълбочина с отворена врата: 106.3 см

 

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър
Защита от СПАМ
Енергиен клас C
Дълбочина [см] от 61 до 65
Монтаж Свободностоящ
Инверторна технология Да
Капацитет [кг] 10
Центрофуга [обр./мин.] 1400
Гаранция 24 месеца
Произход Турция