Този сайт използва „бисквитки“ (cookies). Повече информация тук

Отзиви и мнения

Клиентът винаги е бил от първостепенно значение за нас и ние държим всеки един клиент да остане максимално доволен от продуктите и услугите, които получава от нас. Ние държим на Вашето мнение и ще се радваме, ако споделите своите впечатления от нашия сайт, както и от нашата работа. Хиляди хора в цялата страна избраха Вимакс Клима ООД за свой партньор при търсене на решения за отопление, охлаждане и вентилация. Споделете своето мнение за нас. Много клиенти вече го направиха :)

Поръчка 0000092691 от 11.12.2017 Много сме доволни от изборът ни да поръчаме през онлайн платформата на Вимакс. Попаднахме на г-н Любомир Атанасов, който няма да спра да хваля, защото отдели много време с мен. От този модел климатик бройките се бяха изчерпали Той ми каза, да изчакам и започна да търси дали някъде не е останал един брой . Усилията бяха оправдани и той намери 1бр за нас. Направи ни прекрасна комплексна отстъпка за двата климатика, които взехме спомогна ни със стоковия кредит в абсолютния край на неговото работно време. Аз на това викам ОБРАЗЦОВ търговец. Момчетата за монтаж - 6 Дойдоха навреме. Организирани, Бързи, Страхотни професионалисти. Всичко беше монтирано перфектно и без прах, благодарение на професионалната прахосмукачка, която използваха, когато дупчеха. Нямаше никъкъв прах а ние сме стара кооперация с тухли. Една малка дупка и си се задушил. Водоотвеждашата система на ваничките беше много трудна заради далечината от улуци. Справиха се Страхотно.

Дора Соутсало - 5/5

Мисля, че нещата трябва да се случват наистина по такъв начин. Безплатен оглед на място с консултация за най-добрия вариант за климатик, големина и място за монтаж. Доставката и монтажа бяха бързи и качествени. Момчетата, които монтираха, работеха чисто и се съобразяваха с вижданията ми кое как да стане. Резултата е, че всичко мина дори над очакванията ми. Изкл. съм доволен от вниманието и препоръката за климатик и с Петър Панчев от офиса в Лозенец. Климатика е Mitsubishi SF50VE от поръчка 42777.

Сашо Атанасов - 4.5/5

Поръчка 0000043420/11-05-2016 Останах изключително доволен, дори приятно изненадан от целия процес на поръчката - служителите в офис-Сливница бяха много любезни и направиха отлични препоръки. Момчетата за монтажа бяха точни и дори се съобразиха със законовия час за вдигане на шум (след 16:00), което ми направи приятно впечатление! Самото монтиране създаде известна трудност заради специфична преграда на прозореца, но момчетата се справиха перфектно (и бързо). Без забележки, препоръчвам.

Stoyan Berov - 5/5

Изключително любезно и учтиво обслужване, както по телефона, така и на място в магазина. Монтажът беше извършен изключително бързо и точно, в уговореното време. Техниците допълнително обясниха всичко, нужно за поддръжката и профилактиката. Голям избор на продукти, професионално обслужване и 100% коректност - Вашата фирма си заслужава 5-те звезди :) Номерът на гаранционната ми карта и протокола е 41897 от 31.03.2016г. за климатик Mitsubishi.

Atanas Ivanov - 5/5

Номер на клиентска поръчка: 0000042457 от дата 13.04.2016 и номер на клиентска поръчка: 0000042569 от дата 16.04.2016. Всичко беше изключително точно и коректно. Служителят на фирмата, който отговаряше за монтирането на климатика - Ерджан, работи изключително професионално, чисто и компетентно. Мога да препоръчам фирмата и в частност екипа на Ерджан.

Georgi Tarnev - 5/5

Особено изненадан останах от бързото обслужване от страна на офиса. Момчетата от монтажната група бяха високо квалифицирани, бързи и работеха на високо професионално ниво. Съветвам всички бъдещи клиенти за изключително доверие към фирмата, независимо от кой град са в страната. Бих пазарувал отново, желая ви успех!

Димитър Д. - 5/5

Поръчахме климатик Мицубиши от Вимакс на 5.04.2016, гар.карта 42111. Монтажът мина много чисто и бързо, наложи се да доплатя за допълнителен 1,60 м тръбен път 40 лв. Климатикът е тих и ефикасен. Не за първи път ползваме тази фирма - в офисите ни също са монтирали те. Най-добра цена на пазара, особено с отстъпките за редовни клиенти.

Dessy Petkova - 5/5

Здравейте, номерът на поръчката ми е 3193. Много съм доволен, както от човека, с който уточнихме всичко в електронния чат, цената и промоцията с включен монтаж, адекватно работещата програма за най-ниска цена, от която спечелих и антивибрационни тампони и разбира се монтажа извършен от Цецо и Сашо! Много благодаря за всичко и поздравления - така се печелят клиенти!

Dimitar Mitsev - 5/5

Уникално обслужване. Предварително направих поръчка, дори и без да се замисля, защото хората, които познавам са изключително доволни от любезността на момчетата и климатика, който са си поставили. За всичко, което говорихме предварително се извърши с голяма точност и прецизност. Останахме много доволни. Ако имаме нужда от следващ климатик отново VIMAX ще изберем! (поръчка 0000043967/25-05-2016)

Detelina Silqnova - 5/5

Останах очарован от препоръките на служителите в магазина, както и от монтажниците, които с усмивка и желание монтираха климатика ми и ми дадоха полезни съвети за експлоатация и да не забравя почистиха всичко след себе си. С такъв персонал се успява. Успех!

Иван Кожлеев - 5/5

Консултацията за закупуване беше перфектна. За монтажа нямам думи, добри, любезни монтажисти и най-вече чисто работят. Обясниха ми всичко. Имам само проблем с безжичното устройство Orvibo, но предполагам че скоро ще отсраним проблема и всичко ще е О.К. Препоръчвам Vimax.

Цветелин С. - 4.5/5

На 19.04.2016 г. закупих 2 броя климатици "Hitachi" от фирма "Vimax". Номерът на поръчката ми е 42692. Монтажната дейност беше извършена на 25.04.2016 г. До сега климатиците работят много добре. Надявам се и в бъдеще да нямат проблеми и да създават уют в дома ми. Давам отлична оценка на тази марка.

Simeon Krastev - 4.5/5

Поръчахме климатик Daikin от Вимакс Клима (поръчка 42115 ). Консултантът, с който разговарях по телефона беше много любезен и отговори на всичките ми въпроси. Само след няколко дни климатикът беше монтиран изключително прецизно, бързо и чисто. Вече го тествахме. Работи перфектно.

Katy Petrova - 5/5

We had a couple of really cool guys install an Daikin air conditioner at our apartment in Sunny Beach and they did an amazing job and were incredibly friendly. Thank you very much to Vimax Burgas!!! January 18/2016 Work Order # is 51-25. Please confirm that this is all the info you require for the warranty extension. Thank you very much.

Matt Ploszanski - 5/5

Огромен асортимент от марки и модели. Страхотни консултанти които ме насочиха към това от което имам нужда. Цените също са доста примамливи и се различават доста от други магазини за климатична техника!! Много съм доволен от Вимакс! Браво и продължавайте в същия дух!

Bobi Andreev - 5/5

Особено изненадан останах от бързото обслужване от страна на офиса. Момчетата от монтажната група бяха високо квалифицирани, бързи и работеха на високо профисионално ниво. Съветвам всички бъдещи клиенти за изключително доверие към фирмата. Желая ви успех!

Цецо С. - 5/5

Доволен съм като изпълнение, но не и като намиране на решение. Моят случай беше извън стандартния монтаж на стена или на под и в крайна сметка аз трябваше да си намеря решение да им напомням няколко пъти и накрая да си платя допълнително. Пор.номер 40951.

Емил Величков - 3.5/5

Професионална консултация и пред-продажбено обслужване от магазина в кв. Лозенец. Проява на персонално отношение и съобразяване с изискванията на клиента по време на монтажа! Поздравления на целия екип! Стела Ш. (Поръчка 3719)

Stella S. - 5/5

Здравейте, Гаранционна карта 38205-1. Закупих от вас два климатика Daikin. Много съм доволен от коректното обслужва. Дори когато се оказа, че единия климатик не пасва в определеното място веднага ми предложихте замяна с подходящ размер и същия капацитет.

Tchavdar Roussev - 5/5

Номер на клиентската поръчка- гаранционна карта: 41034 от 29.02.2016 г. Впечатлен съм от професионализма на служителите от офиса на Вимакс в Младост 2 - гр. София, както и на техните колеги които извършиха монтажа в много кратък срок.

Николай Ненов - 5/5

Закупих си климатик от фирма Vimax Clima, изключително доволна съм от професионалното отношение на търговците в магазина, както и от експедитивното и мобилизирано монтиране на климатика! Горещо препоръчвам фирмата!

Irina Nikolova - 5/5

Винаги е по-добре човек да работи с професионалисти. Няма ги проблемите и го има разбирането, че най-важното за един човек е времето и това работата да бъде свършена.

Angel Todoroff - 5/5

Много ми хареса опцията, че монтажа може да става на 2 стъпки. Отлично качество на услугите. Точно както се бяхме разбрали направиха монтажа. Много съм доволен :) Поръчката ми е с номер 41530.

Nikolay Tihov - 5/5

Поръчах климатик от фирма Vimax Clima преди седмица, вече е поставен, доволна съм от срока и работата на служителите на фирмата. Номерът на поръчката ми е 43179.

Neli Ivanova - 5/5

Много съм доволен от услугите на Вимакс. Свършиха монтажа много професионално, а консултантът им даде много добри съвети за климатиците. Цените също бяха най-добри. Моята поръчка е с номер: 000041110.

Stanislav Milev - 5/5

Перфектно и компетентно обслужване и много голям избор на климатични системи. Много съм доволна от фирмата и смятам и за вбъдеще да се възползвам от предлаганите услуги и продукти.

Radoslava Dimitrova - 5/5

Гаранционна карта номер 41006, дата на издаване 29.02.2016. Много съм доволен от професионалния монтаж на климатика закупен от фирма Vimax! Бих ги препоръчал на всеки!

Kiril Stoilov - 5/5

За втори път ползвам услугите на Vimax и на драго сърце бих препоръчала услугите им на всеки, който се нуждае от любезно и компетентно обслужване при избор и монтаж на климатик. Номер на поръчка: 3642.

Desislava Yordanova - 5/5

Изключително съм доволен от всичко. От поръчката в офиса до монтажната група. Много високо ниво на обслужване ! Поздравления !

Dichko Stoyanov - 5/5

Много добър и кадърен монтаж. Определено и монтажниците не са пестили сили за да се получи добър резултат. Доволен съм. Поръчка 41972.

Atanas Genov - 5/5

Монтираха ми климатик с поръчка N 41752/28.03.2016г. Много съм доволна от професионализма на техниците.Работиха много бързо и чисто.

krasimira trichkova - 5/5

Много съм доволен от обслужването на фирма вимакс, бих я препоръчал и на други клиенти! Гаранционна карта - 001915 от 16.03.2016 година.

Генади Генов - 5/5

Клиентска поръчка Б1-39/09.02.2016 год. Професионално и любезно обслужване от Vimax- Бургас, бързо и чисто монтиране.

Силвестър Атанасов - 5/5

Една от малкото фирми в България с душа и желание да удоволетворят желанията на клиентите си. Много гъвкави и позитивни!

Rangel Angelov - 5/5

Номер на клиентска поръчка 41981/02.04.2016г. Доволни сме от обслужването.

Teodora Dobreva - 5/5

Много доволен! Бих препоръчал фирмата и на други хора. Гаранционна карта 41293

Vasil Madjarov - 5/5

Клиентска поръчка Б1-39/09.02.2016 година. Перфектно обсужване и безупречен и чист монтаж от Vimax- Бургас

Milen Atanasov - 5/5

Номер на клиентска поръчка 38615/05.01.2016. Много добро обслужване.

Simeon Mladenov - 5/5

Номер на поръчката: 42105. Много съм доволен от обслужването

Antonio Tcvetkov - 5/5

Оставете отзив