Меню
Вашата кошница

Безплатен оглед от разстояние

Ново! Оглед от разстояние!

Оглед от разстояние е нова полезна услуга на vimax.bg, която е бързо приложима преди закупуването на климатична техника. Вашият недвижим имот може да бъде проверен. По всяко време. Онлайн. Страхотно нали?

Не е нужно да имате предварителни познания. Използвайте Вашето мобилно устройство и с един клик на камерата може да заснемете помещенията, които се нуждаят от климатизиране. Ако решите, направете ни видеоклип или ни скицирайте стаите на ръка, а какво ще кажете за панорамна снимка?

Гарантираме Ви, че услугата ще Ви спести време в чакане на физически екип за оглед на място. От друга страна ние ще реагираме по-бързо и ще получите индивидуална консултация за Вашите нужди.

Оглед от разстояние. Натискане на един бутон. Създадени от Вас.

Изпратете ни снимки или видео

Обединете информацията и ни я изпратете на имейл или Viber, a ние ще Ви помогнем да определите къде е най-подходящото място за монтаж на вътрешното и външното тяло на климатика. Ще Ви посъветваме за мощността, необходима за климатизиране на конкретното помещение.

Очакваме Вашите снимки, видеоклипове или скици на:

E-mail: sales@vimax.bg

Viber чат: 0895 522 925

Messenger чат: m.me/vimax.bg

В случай, че желаете оглед на място, той се заплаща 30 лева. При поръчка, тази сума се приспада от цената на климатичната техника, т.е. ние Ви възстановяваме тези 30 лева. Можете да заявите оглед на място, чрез попълване на Формуляр за безплатен оглед.