Този сайт използва „бисквитки“ (cookies). Повече информация тук

Мултипозиционен бойлер Ariston VELIS EVO 80 EU V/H

-5% Мултипозиционен бойлер Ariston VELIS EVO 80 EU V/H

Най-тънкият бойлер на пазара

Благодарение на дебелината си- само 27см, бойлерите от серия Velis Evo са най-тънките на пазара. Могат да бъдат монтирани във всяка ниша и шкаф.

Италиански дизайн

Италианските дизайнери на Ariston са проектирали серия Velis Evo с красиви, изчистени линии и правоъгълна форма, правейки го подходящ за всяка баня, без значение от нейните размери. Ariston Velis Evo е бойлер, проектиран с поглед в бъдещето.

Готовност за първи душ

За максимално улеснение на потребителя на дисплея има индикация за наличие на достатъчно вода за първи душ. Бойлерът поддържа 40л вода с температура 40°C, при температура на входящата вода 15°C.

Двоен резервоар

Конструкцията на Velis допринася за постигането на максимален комфорт. Благодарение на по-доброто смесване на топла със студена вода, се постига оптимален ефект във възможно най-малко пространство. Уникалните два термично независими един от друг резервоара, позволяват да бъдат управлявани по отделно с мощност от 1.5kW. Имате горещ душ след само 50 минути.
*Отнася се за 48л топла вода с температура 40°C, при температура на входящата вода 15°C.

"Умен" дисплей

Умният LED-дисплей на Velis Evo показва температурата в светло син цвят и елегантна форма. Потребителят знае по всяко време температурата на водата в бойлера. Дисплеят показва и колко броя къпания са възможни с наличната вода в момента. Индикацията "Първи душ" е много полезна. Всички изчисления се правят на базата на стандарт за 1 къпане за 1 човек: 40л вода с температура 40°C, при входяща температура 15°C.

ECO фунция

Благодарение на ECO функцията разработена от CoreTECH, новият бойлер Velis Evo знае кога и как използвате топла вода всеки ден и седмица. След като разучи по кое време от деня имате нужда от топла вода, той ви я осигурява точно тогава. По този начин се спестяват 14% от разходите за електричество. На годишна база това са около 259kW/h. Така имате топла вода, точно когато се нуждаете от нея.

Универсален монтаж

Velis успешно се справя с предизвикателството да отговори на всички нужди и желания на клиентите. Уновативният уред може да се монтира вертикално и хоризонтално, в зависимост от свободното място в банята. При хоризонтален монтаж изводите за ВиК и електричество са от ляво.

Титаниево покритие

Двата водосъдържателя на бойлера са с титаниево емайлирано покритие. Изключителна технология на изпълнение: достигане на 850°C за производството на титаниев емайл.
Технически характеристики:
Монтаж Мултипозиционен
Номинален обем (л.) 65
Номинална входяща мощност (W) 1500
Време за загряване Δt= 45K (15°C-60°C) 2h 15 min
Консумиране на ел. енергия за 24 ч. при 65°С (kWh) 1.50
Магнезиев аноден протектор Да
Максимална работна температура (°C) 80
Степен на защита IP IPX4
Тегло (кг.) 28.3
Размери [В/Ш/Д] (mm) 1066/506/270
Гаранция: 5 години
Промоции
vimax.bg препоръчва Добра цена

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

Благодарим Ви, че избрахте VIMAX!

Поздравяваме Ви за покупката на висококачествения уред и се надяваме, че ще го ползвате дълго, безпроблемно и с удоволствие!

 

Търговска гаранция


 

В качеството ни на официален представител на Ariston, Ви предоставяме 24/60 месеца (в зависимост от вида на уреда) пълна търговска гаранция за техническата изправност на закупения от Вас уред.

 

Национално покритие


 

Търговската гаранция е валидна на територията на Република България при спазване на гаранционните условия описани в гаранционната карта.

 

Гаранционни условия


 

I. Вимакс Клима ООД Ви дава търговска гаранция за качество на закупените уреди съгласно ЗЗП и всички задължителни стандарти, както следва:

 • Гаранционният срок започва да тече от датата на закупуване на уреда.
 • Препоръчително е уредът са се регистрира на сайта http://servicebg.net/. Регистрацията може да направите тук. Следвайте стъпките за регистрация и попълнете в гаранционната си карта Регистрационен номер, който системата генерира.
 • Ако нямате възможност да регистрирате Вашия уред Ariston онлайн може да го направите на номер: 0700 10 218.
 • Гаранционното обслужване се осъществява от България Сервиз Груп ООД на територията на цялата страна.
 • През гаранционния срок всички дефектирали компоненти ще бъдат подменени безплатно.
 • За да се възползва клиентът от 60-месечната гаранция на бойлери Ariston е необходимо веднъж на 2 години да подменя магнезивия анод на уреда и да бъдат почиствани варовиковите отлагания по нагревателя. Това се извършва единствено в оторизиран сервиз на марката по действащия ценоразпис.
 • Гаранцията не покрива всички отделящи се от основния корпус части: вани, дистанционни управления, кабели, филтри, стъклени, гумени или други бързоизносващи се възли, които подлежат на ускорена амортизация.

II. Рекламации могат да бъдат отказвани в случаите, когато:

 • Стоката е използвана не по предназначение. Уредите са предназначени за домашна употреба и са непригодни за използване с комерсиална цел. ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО С ИНСТРУКЦИЯТА ЗА ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА УРЕДА!
 • Има опит за ремонт от неупълномощени за целта лица.
 • Ако е повреден (не се чете) серийният производствен номер на продукта.
 • Се установят повреди следствие на природни бедствия, токови удари, нестандартни захранващи напрежения, повреди причинени от механични увреждания по корпусите на уредите или на отделни техни възли и дефекти от неспазване на препоръките за транспорт.
 • Има повреди дължащи се на замърсяване от прах, мазнини, почистване на оптика, периодични профилактики, непочистени филтри, насекоми и други външни въздействия, механични увреждания на свързващите системи.
 • Са причинени повреди от неправилно боравене, претоварване, механични повреди, сътресение, удар, въздействие на температура, влага или други фактори извън допустимите граници.
 • Има неправилно попълнена, поправена, нерегистрирана гаранционна карта, несъвпадение между фабричния номер на уреда и попълнения в гаранцията. При липса на документ за закупуване правото Ви на рекламация няма да бъде признато. Заявлението за гаранция е уникален документ и не подлежи на преиздаване.

Как да подадете рекламация


 

Рекламация се подава на националния телефонен номер на България Сервиз Груп ООД: 0700 10 218.
Можете да подадете рекламация и чрез имейл на електронна поща: ariston@bds.bg или в сайта на сервиза: www.servicebg.net
При предявяване на рекламация потребителят задължително прилага и документите, на които се основава претенцията: попълнена гаранционна карта, касова бележка или фактура, доказващи покупката.
При предявяване на рекламация, отговаряща на изискванията на гаранционните условия сервизът е длъжен по своя преценка да отсервизира уреда и да го преведе към договора за покупка.
Посещението на специалист по заявка на клиента и липса на дефект или поради установено неспазване на гаранционните условия се заплаща от клиента.

 

Национален телефон: 0700 10 218


 

Подробна информация за подаване на рекламация ще получите на националния телефон за цялата страна, на цената на един градски разговор: 0700 10 218.
Специалист от фирмата ще реши начина на ремонт на Вашия уред. Работно време за приемане на рекламации от 09:00 до 18:00 часа през официалните работни дни.

 • Марка Ariston
 • 3626146
 • На склад
Мултипозиционен бойлер Вертикален монтаж: ВиК/ел. изводи отдолу Хоризонтален монтаж: ВиК/ел. изводи отляво Номинален обем: 65 литра Номинална мощност: 1500W Размери (В/Ш/Д): 1066/506/270 мм Стандартна гаранция: 60 месеца
Побързайте, офертата изтича след:
 • 539,00 лв.
 • 512,00 лв.
Виж схеми на изплащане: