Меню
Вашата кошница

Мултифункционална прахосмукачка с батерия Karcher WD 1 Compact Battery Set

Мултифункционална прахосмукачка с батерия

Искате ли пълната функционалност на многофункционалната акумулаторна смукачка, без да се налага да разчитате на захранването? Не е проблем за безкабелната акумулаторна мултифункционална смукачка WD 1 Compact Battery Set с компактния си и преносим дизайн. Батерията, включена в комплекта, осигурява време за работа от 10 минути

18V сменяема акумулаторна батерия

Работи отлично без постоянна нужда от електрическо захранване и постига максимална свобода на движение. Real Time технология с LCD дисплей на батерията показва: оставащо работно време, оставащо време на зареждане и капацитет на батерията.

Компактен дизайн

Компактният и оптимизиран дизайн и съхранението на аксесоарите върху уреда прави транспорта му изключително лесен. Гумена лента закрепва маркуча здраво за корпуса а уреда и позволява да го местите без да се притеснявате от усукване или увреждане. Може да вземете прахосмукачка WD 1 Compact навсякъде с Вас.

Патронен филтър

Специално разработен патронен филтър за серия WD 1. Изключително удобен за работа и позволява едновременно сухо и мокро почистване без смяна на филтъра.

Приложение

WD 1 Compact Battery Set може да се използва навсякъде, където имате нужда от прахосмукачка без да бъдете ограничени от наличието на електричество. Без значение дали замърсяванията са сухи или мокри, фини или по-груби. Разполага с идеалния сет за почистване на интериора на автомобила.

Функция Издухване

Навсякъде, където изсмукването е невъзможно, помага практичната функция на издухване. Така се отстраняват например опадалите листа от алеи с чакъл.

Оборудване

Смукателен маркуч 35мм, дължина 1,2м
Сменяема Li-Ion акумулаторна батерия 18/25V
Зарядно устройство, 18V
Патронен филтър, Стандарт
Дюза за почистване на фуги
Дюза за почистване на тапицерии
Хартиена филтърна торбичка
Съхранение на акесоарите върху уреда

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър
Защита от СПАМ
Гаранция 2 години
Време за зареждане (h) 5
Време на работа с едно зареждане (мин.) 10
Капацитет на контейнера/материал (l) 7 / пластмаса
Мощност (W) 230
Размери Д x Ш x В (mm) 386 x 279 x 312
Тегло (kg) 3.14