Меню
Вашата кошница

Професионален фризер Liebherr GG 5210

Професионален фризер Liebherr GG 5210
Професионален фризер Liebherr GG 5210
Професионален фризер Liebherr GG 5210
Професионален фризер Liebherr GG 5210
Професионален фризер Liebherr GG 5210
Този продукт може да бъде поръчан Онлайн през сайта или в шоуруми София, Варна и Казанлък.
2915,00 лв.
  • Stock: С поръчка
  • Производител: Liebherr
  • Арт. номер: GG 5210

Фризер със статично охлаждане

Общ полезен обем: 472 литра

Общ брутен обем: 513 литра

Климатичен клас: SN-ST

Размери (В/Ш/Д): 1864/747/750 мм

Стандартна гаранция: 36 месеца

Ефективна охладителна система

Благодарение на десетилетния опит в областта на хладилната техника в комбинация с непрекъснатата научноизследователска дейност Либхер гарантира превъзходно качество на охладителната система. Приложението на висококачествени компресори, кондензатори, изпарители, както и на други хладилно-технически компоненти осигурява както значително понижаване на консумацията на електроенергия, така и намаляване на експлоатационните разходи на уредите на Либхер.

Регулируеми на височина опорни крачета

Регулируемите на височина опорни крачета предлагат достатъчно свободно пространство между уреда и пода там, където ежедневната хигиена на помещението играе важна роля, и гарантират лесното и удобно почистване и на пода под уреда.

Дизайн SwingLine

Елегантният дизайн SwingLine със странични светлинни кантове превръща уредите в първокласен избор дори и за най-високите изисквания по отношение на дизайна и техниката. Елегантно заоблената конструкция превръща уредите на Либхер във визуален акцент в професионалната среда. Вратите на уредите с дизайн SwingLine с интегрирания по цялата им височина профил за захващане са ергономични, лесни за отваряне и особено лесни за почистване.

Аларма за температурата

Интегрираната аларма за температурата сигнализира в случай на превишаване респ. понижаване на стойностите на алармените граници. Тази аларма има както звукова, така и светлинна сигнализация и така се грижи за максималната безопасност на поставените продукти.

Екологичен хладилен агент

Хладилните агенти R600a и R 290 са екологични, тъй като имат съвсем минимален парников ефект и не показват озоноразрушаващ потенциал. Поради това тези хладилни агенти почти изцяло са заменили използваните по-рано хладилни агенти R134a и R404a. Всички фризерни ракли на Либхер за продажба в търговски обекти и за съхранение на продукти са изпълнени с R600a или R 290 и се отличават с превъзходна енергийна ефективност, което подобрява техния CO2 баланс и съдейства за екологичната устойчивост.

Сменяемо окачване на вратата

Уредите са оборудвани от завода-производител с дясно окачване на вратата. С възможността за промяна на посоката на отваряне на вратата уредът може да се позиционира винаги оптимално на съответното място и отварянето му да бъде съгласувано с индивидуалните нужди.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър
Защита от СПАМ
Общ/полезен обем [л] 513 / 472
Общ/полезен обем на фризерно отделение [л] 513 / 472
Разход на енергия за 1 година/24 часа [kWh] 440 / 1.205
Климатичен клас SN-ST
Размери (В/Ш/Д) [см] 186,4 / 74,7 / 75
Ниво на шум [dB] 54
Захранване [V] 220-240
Начин за размразяване на фризерната част ръчно
Начин на управление Електронно управление
Посока на отваряне на вратата вдясно семняемо
Гаранция 36 месеца
Произход Австрия
Височина [см] от 180 до 189
Обем [л] от 450 до 499