Този сайт използва „бисквитки“ (cookies). Повече информация тук

Консултантска дейност

Персонална консултация

Всеки клиент получава професионална консултация от квалифициран служител относно избора му на оптимален вариант за климатична техника на място в офиса, по телефона или онлайн в нашия чат. Съобразно предварително определения бюджет ние ориентираме клиентите към най-доброто за тях. Професионалната консултация е от съществено значение за правилния избор на климатик. Клиентите ни получават винаги актуална информация за водещите промоции, изгодните условия за покупка на изплащане и преференциални цени на пакетните услуги.

Нашите специалисти извършват индивидуални консултации относно вида, начина на функциониране и капацитета на възложената инженерингова дейност. Професионалната консултация при проектирането, изграждането и управлението на климатична, вентилационна и отоплителна инсталация е от съществено значение за нейната безпроблемна и дългогодишна експлоатация.

При по-сложни и обемни проекти консултирането се осъществява съвместно от търговец и инсталационен техник. Съвместната им дейност спомага за изготвянето на бърз и качествен проект, съобразен с индивидуалните особености на обекта и личните предпочитания на клиента.