Меню
Вашата кошница

Професионална смукачка Karcher IVS 100/55 M

Професионална смукачка Karcher IVS 100/55 M
Професионална смукачка Karcher IVS 100/55 M
Професионална смукачка Karcher IVS 100/55 M
Професионална смукачка Karcher IVS 100/55 M
Професионална смукачка Karcher IVS 100/55 M
Професионална смукачка Karcher IVS 100/55 M
Професионална смукачка Karcher IVS 100/55 M
14345,00 лв.
  • Stock: С поръчка
  • Производител: Karcher
  • Арт. номер: 1.573-722.0

Работата с този уред изисква инструктаж.

Подходящ както за мобилна, така и за стационарна непрекъсната употреба, нашата индустриална смукачка от супер клас IVS 100/55 M е подходяща за безопасно вакуумиране на много големи количества фини прахове, които са опасни за здравето. Сертифицирана за клас прах M и енергоефективна (IE2), смукачката впечатлява и със силния си трифазен двигател и високоефективната странична турбина с мощност 5,5 кВт. Благодарение на интегрираната функция за плавно пускане, тя може да се захрани лесно с помощта на всеки конвенционален 16-амперен индустриален контакт. За максимална мобилност има различни възможности за съхранение на аксесоари. Големият 16-сектора звездообразен филтър заема много малко място и надеждно се почиства с помощта на хоризонтален механизъм. Трансмисията на механизма осигурява постоянно оптимални резултати при почистване, независимо от приложената сила, и затова е изключително удобна за потребителя. По същия начин, механизмът за спускане на 100-литровия контейнер от неръждаема стомана улеснява потребителя да го изпразни. Опционалното дистанционно управление за включване и изключване на машината от разстояние до 30 м също демонстрира удобството за потребителя на IVS 100/55 M
Характеристики и предимства
Опция дистанционно управление
Опция дистанционно управление Допълнително дистанционно радио управление за работа с машината от разстояние до 30 м. Удобна, икономична работа с машината с едно движение напред. Оптимално използване на пространството: прахосмукачката може да се съхранява в неизползвани или безопасни помещения.
Енергоспестяващ плавен старт
Енергоспестяващ плавен старт Ниският стартов ток предотвратява спада на захранващото напрежение Ниските енергийни пикове осигуряват по-ниски разходи за енергия. Необходима е ниска защита чрез предпазители. (До 5.5 A, 16 A предпазители са достатъчни).
Лесна работа с машината
Лесна работа с машината Скоби за маркуч и аксесоари осигуряват бърз достъп и съхранение. Вградена кабелна кука за сигурно съхранение на кабели. Всички куки могат да се окачват свободно на машината чрез система от скоби.
Лесен за ползване свалящ механизъм
Лесно и спестяващо време сваляне на контейнера директно върху дръжката. Практичната дръжка на контейнера служи и за изтегляне и бутане на машината до точката на изпразване. Големите индустриални колела осигуряват максимална подвижност дори на неравни подове и при тежко натоварване.
Хоризонтална система за почистване на филтъра
Дръжката за ръчно почистване на филтъра се намира на удобна работна височина и прави работата лесна. Независимо от количеството сила, приложено от потребителя, предавателен механизъм осигурява постоянни резултати от почистването. По-къси прекъсвания на работата благодарение на честото почистване на филтъра

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър
Защита от СПАМ
Вакуум 240 / 24
Вид на тока 3 - 400 - 50
Мощност 5,5
Ниво на шум 77
Номинална ширина ID / 70 / ID / 50
Номинално захранване ID / 70
Обем на контейнера 100
Площ на филтъра 2,2
Размери (Д х Ш х В) 1202 x 686 x 1465
Тегло без аксесоари 148
Тегло на опаковката 156