Меню
Вашата кошница

ПАКЕТНИ ОФЕРТИ! Комбинирайте и спестете пари!Научете повече!

Професионална водоструйка Karcher HD 7/17 M Cage

Професионална водоструйка Karcher HD 7/17 M Cage
Професионална водоструйка Karcher HD 7/17 M Cage
Професионална водоструйка Karcher HD 7/17 M Cage
Професионална водоструйка Karcher HD 7/17 M Cage
Професионална водоструйка Karcher HD 7/17 M Cage
3079,00 лв.
  • Stock: По запитване
  • Производител: Karcher
  • Арт. номер: 1.151-960.0
HD 7/17 M Cage ST с трифазен двигател е мобилен и здрав уред за почистване с високо налягане, снабден с прахово боядисана стоманена тръбна рамка, която е проектирана за тежки условия на работа при вертикална или хоризонтална употреба. Новата 3-бутална аксиална помпа с месингова цилиндрова глава е лесно достъпна благодарение на удобния за обслужване дизайн и дава възможност за 20% по-висока почистваща и енергийна ефективност. За защита на помпата е инсталиран допълнителен филтър за вода, докато автоматичното освобождаване на налягането предотвратява претоварване на помпата и другите компоненти с високо налягане при работа и в режим на готовност. Нашият иновативен пистолет за високо налягане EASY! Force използва силата на откат на струята с високо налягане, за да намали задържащата сила до нула. Бързодействащите връзки EASY! Lock дават възможност за пет пъти по-бърза от конвенционалните винтови връзки, без да се прави компромис с надеждността или здравината.
Характеристики и предимства
Издръжлив и здрав
Издръжлив и здрав Издръжлива рамка от стоманени тръби, която предпазва всички компоненти. Тръбната стоманена рамка е подходяща и за лесно закрепване и закрепване на машината в сервизен автомобил. Здравото пластмасово шаси предпазва помпата от повреда и замърсявания.
Висококачествено оборудване.
Висококачествено оборудване. Автоматично освобождаване на налягането за защита на компонентите и удължаване на експлоатационния им живот. Мощен 2-полюсен електромотор с въздушно охлаждане. Висококачествена месингова цилиндрова глава.
Лесно сервизиране.
Лесно сервизиране. Лесен достъп до цилиндровата глава когато дъното на машината се отвори. Лесен достъп до електрическа кутия чрез просто сваляне на капака. Голям воден филтър с удобен достъп за защита на помпата от замърсявания във водата.
Повишена енергийна ефективност.
Новоразработена три-бутална аксиална помпа със значително намалени загуби на дебит и налягане. 20 процента увеличение на ефективността на почистването и енергийната ефективност.
Ефективни и спестяващи време решения.
Работа без усилие - EASY!Force пистолет за високо налягане. Бързи връзки EASY!Lock: дълготрайни и здрави. И 5 пъти по-бързи от винтовите връзки.
Гъвкава работа.
Проектирана за изправена и хоризонтална употреба.
Интелигентно съхранение на аксесоарите.
Скоба за фиксиране на пеногенератор. EASY!Lock TR20 позволява дюзата или устройството за почистване на площи да се съхраняват директно върху машината.

Оборудване

  • Ръчен пистолет, EASY!Force
  • Маркуч за високо налягане, 10
  • Струйна тръба, 840
  • Силова дюза
  • Прекъсване на налягането

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър
Защита от СПАМ
Вид на тока 3 - 400 - 50
Мощност на свързване (kW) 4,2
Налягане (bar/MPa) 255 / 25,5
Работно налягане (bar/MPa) 170 / 17
Размери (Д х Ш х В) 420 x 460 x 970
Свързващ кабел (m) 5
Тегло (с аксесоари) 36,6
Тегло на опаковката 40,9