Меню
Вашата кошница

НОВО! 💰 КАМПАНИЯ ПАКЕТНИ ОФЕРТИ 💰 Изградете своя мечтан дом и спестете пари 🏡

Професионална водоструйка Karcher HD 7/16-4 M Cage

Професионална водоструйка Karcher HD 7/16-4 M Cage
Професионална водоструйка Karcher HD 7/16-4 M Cage
Професионална водоструйка Karcher HD 7/16-4 M Cage
Професионална водоструйка Karcher HD 7/16-4 M Cage
Професионална водоструйка Karcher HD 7/16-4 M Cage
3295,00 лв.
  • Stock: С поръчка
  • Производител: Karcher
  • Арт. номер: 1.524-960.0
Нашата HD 7/16-4 Cage ST водострука с 4-полюсен бавнооборотен трифазен двигател се отличава с впечатляващо висококачествено оборудване и изключително здрава конструкция на рамката с прахово боядисана стоманена тръбна рамка. Интелигентните функции, като функцията Servo Control за контрол на обема на водата (до 700 l / h) и работното налягане (до 160 bar) улесняват значително работата с тази мобилна машина. Изключително удобният за обслужване HD 7/16-4 Cage ST също впечатлява с дълготрайната си 3-бутална аксиална помпа с месингова цилиндрова глава, което дава възможност за 20% по-висока почистваща ефективност и енергийна ефективност. Машината може да се използва, както в хоризонтално, така и във вертикално положение, а също така е оборудвана с функция за автоматично освобождаване на налягането за защита на компонентите с високо налягане. Друго оборудване, което се предлага като стандарт, включва пистолет за високо налягане EASY! Force, който използва силата на отдръпване на струята с високо налягане, за да намали задържащата сила до нула, и бързите връзки EASY! Lock, които позволяват боравене пет пъти по-бързо от конвенционалните винтови връзки, без да се компрометира здравината или дълголетието.
Характеристики и предимства
Издръжлив и здрав
Издръжлив и здрав Издръжлива рамка от стоманени тръби, която предпазва всички компоненти. Тръбната стоманена рамка е подходяща и за лесно закрепване и закрепване на машината в сервизен автомобил. Здравото пластмасово шаси предпазва помпата от повреда и замърсявания.
Висококачествено оборудване.
Висококачествено оборудване. Автоматично освобождаване на налягането за защита на компонентите и удължаване на експлоатационния им живот. Мощен 4-полюсен бавнооборотен електромотор Висококачествена месингова цилиндрова глава.
Лесно сервизиране.
Лесно сервизиране. Лесен достъп до цилиндровата глава когато дъното на машината се отвори. Лесен достъп до електрическа кутия чрез просто сваляне на капака. Голям воден филтър с удобен достъп за защита на помпата от замърсявания във водата.
Повишена енергийна ефективност.
Новоразработена три-бутална аксиална помпа със значително намалени загуби на дебит и налягане. 20 процента увеличение на ефективността на почистването и енергийната ефективност.
Ефективни и спестяващи време решения.
Работа без усилие - EASY!Force пистолет за високо налягане. Бързи връзки EASY!Lock: дълготрайни и здрави. И 5 пъти по-бързи от винтовите връзки.
Гъвкава работа.
Проектирана за изправена и хоризонтална употреба.
Интелигентно съхранение на аксесоарите.
Скоба за фиксиране на пеногенератор. EASY!Lock TR20 позволява дюзата или устройството за почистване на площи да се съхраняват директно върху машината.

Оборудване

  • Ръчен пистолет, EASY!Force
  • Маркуч за високо налягане, 10
  • Струйна тръба, 840
  • Силова дюза
  • Прекъсване на налягането
  • Серво контрол

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър
Защита от СПАМ
Вид на тока 3 - 400 - 50
Мощност на свързване 4,2
Налягане (bar/MPa) 240 / 24
Работно налягане (bar/MPa) 30 - 160 / 3 - 16
Размери (Д х Ш х В) 420 x 460 x 970
Свързващ кабел 5
Тегло (с аксесоари) 43,1
Тегло на опаковката 47,4
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Безплатна доставка за поръчки над 100 лева.
ПРОВЕРКА НА ПРАТКА
Проверете пратката преди да я платите на куриера.
ОНЛАЙН КРЕДИТ
Бързо одобрение до 15 минути.
ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ
Може да върнете закупен продукт в срок от 14 дни.