Меню
Вашата кошница

НОВО! 💰 КАМПАНИЯ ПАКЕТНИ ОФЕРТИ 💰 Изградете своя мечтан дом и спестете пари 🏡

Професионална водосруйка Karcher HD 5/11 P *EU

Професионална водосруйка Karcher HD 5/11 P *EU
Професионална водосруйка Karcher HD 5/11 P *EU
Професионална водосруйка Karcher HD 5/11 P *EU
Професионална водосруйка Karcher HD 5/11 P *EU
Професионална водосруйка Karcher HD 5/11 P *EU
Професионална водосруйка Karcher HD 5/11 P *EU
Професионална водосруйка Karcher HD 5/11 P *EU
1199,00 лв.
  • Stock: С поръчка
  • Производител: Karcher
  • Арт. номер: 1.520-960.0
Преносимата водоструйка HD 5/11 P впечатлява със своята компактна конструкция, ниско тегло и изключителна мобилност. Машината разполага с надеждна три-бутална аксиална помпа с месингова цилиндрова глава. Допълнителната дръжка за носене и разтегателната дръжка улесняват транспортирането на машината и съхраняването й на малки пространства. Подходяща за вертикална и хоризонтална работа. Практичните места за съхранение на аксесоари включват отделение за дюзи, винтова връзка (M 18 x 1.5) за устройство за почистване на повърхности и практична гумена лента за закрепване на маркуча за налягане. Автоматичната система за намаляване на налягането впечатлява, като предлага ясни предимства: тя защитава компонентите, удължава експлоатационния живот, намалява разходите за ремонт и поддръжка и намалява издърпващата сила на новия пистолет за високо налягане EASY! Force. Той също използва силата на отката на струята с високо налягане, за да намали задържащата сила до нула. EASY!Lock връзките правят работа пет пъти по-бърза, отколкото при конвенционалните винтови връзки, без да губите здравина или дълголетие.Цялостен пакет оборудване за отлични резултати на почистване, с високо ниво на удобство и дълъг експлоатационен живот.
Характеристики и предимства
Пестете сила и време: Пистолет за високо налягане EASY!Force и бързи връзки EASY!Lock.
Пестете сила и време: Пистолет за високо налягане EASY!Force и бързи връзки EASY!Lock. Най-накрая работа без умора: пистолетът за високо налягане EASY!Force. Бързи връзки EASY!Lock: дълготрайни и здрави. И 5 пъти по-бързи от винтовите връзки.
Изключително мобилна.
Изключително мобилна. Интегрираната дръжка за носене от предната страна на уреда дава възможност за лесно пренасяне и удобен транспорт. Компакттна форма и ниско тегло.
Гъвкавост
Гъвкавост Възможност за работа в стоящо и легнало положение. Отделни позиции за паркиране и транспорт за системите за пръскане. Машината предлага максимална стабилност при работа в хоризонтално положение.
Качество
Автоматичното освобождаване на налягането защитава компонентите и удължава продължителността на експлоатационния живот. Висококачествена месингова глава на цилиндъра.
Съхранение на аксесоарите
Винтово съединение (М 18 х 1,5) за съхранение на уред за почистване на твърди повърхности директно върху уреда. Практични места за съхранение на дюзите за тройната дюза и за роторната дюза. Гумирана лента за фиксиране на маркуча за високо налягане.

Оборудване

  • Ръчен пистолет, EASY!Force
  • Маркуч за високо налягане, 10
  • Струйна тръба, 840
  • Прекъсване на налягането

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър
Защита от СПАМ
Вид на тока 1 - 230 - 50
Мощност на свързване 2,2
Налягане (bar/MPa) 160 / 16
Работно налягане (bar/MPa) 110 / 11
Размери (Д х Ш х В) 351 x 312 x 904
Свързващ кабел 5
Тегло (с аксесоари) 20,6
Тегло на опаковката 22,8
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Безплатна доставка за поръчки над 100 лева.
ПРОВЕРКА НА ПРАТКА
Проверете пратката преди да я платите на куриера.
ОНЛАЙН КРЕДИТ
Бързо одобрение до 15 минути.
ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ
Може да върнете закупен продукт в срок от 14 дни.