Удължаване на гаранцията

Всеки клиент, закупил климатик от Вимакс Клима ООД гр. София и гр. Варна, може да удължи напълно безплатно стандартната гаранция на уреда с допълнителна гаранция от 6 месеца. Изключение прави марка Toshiba, където гаранцията е удължена до 60 месеца. За целта е необходимо да оставите коментар в нашия сайт под климатика, който сте закупили. 

 

СТЪПКА 1 - Намерете Вашия климатик в сайта. Отворете неговата страница и в меню Описание/Спецификация/Отзиви (под снимката на климатика) изберете таб Отзиви. 

СТЪПКА 2 - Напишете Вашите 2 имена, номера на клиентската Ви поръчка, опишете впечатленията си, дайте оценка и натиснете бутона Продължи. 

 

Номер на Вашата клиентска поръчка може да вземете от Приемо-предавателния протокол - договор за извършена продажба и монтаж на климатична техника.

 

Важно е да се отбележи, че удължаването на гаранцията може да стане до 30 дни след монтирането на климатика! Всяка по-късна регистрация е невалидна. 

 

Списък с клиенти удължили своята гаранция може да намерите на интернет адрес http://www.vimax.bg/googleplusfacebook.pdf. Уточняваме, че този списък се актуализира веднъж седмично. Ако не намирате своето име, моля да се свържете с нас на телефон 0878 019 060.