Меню
Вашата кошница

НОВО! 💰 КАМПАНИЯ ПАКЕТНИ ОФЕРТИ 💰 Изградете своя мечтан дом и спестете пари 🏡

Газов котел Immergas Victrix Tera 28 1 + димоотвод, 24/28 kW, двуконтурен

Газов котел Immergas Victrix Tera 28 1 + димоотвод, 24/28 kW, двуконтурен
2139,00 лв.
  • Stock: Очаквана доставка
  • Производител: Immergas
  • Модел: 3.027370

Двуконтурен котел: за отоплителна инсталация и БГВ

Диапазон на мощност (80/60°C): 4.30 - 24.10kW

Макс. мощност за БГВ: 28.30kW

Енергиен клас: А

Размери [Д/Ш/В]: 256/440/748 мм

Стандартна гаранция: 24 месеца

Одобрен по програма REECL

Газов котел Immergas Victrix Tera 28 1 отговаря напълно на изискванията за енергийна ефективност заложени в Програмата за кредитиране на енергийната ефективност в дома. Научете повече за програмата тук.

Готов за работа

Котел Immergas Victrix Tera 28 1 е напълно окомплектован за стартиране на работа. В комплекта на котела се включват:
- хоризонтален концентричен димоотводен комплект 60/100 мм (3.024598)

Двуконтурен котел

Газов котел Immergas Victrix Tera 28 1 е двуконтурен модел- затопля директно вода за отоплителната инсталация и осигурява битова гореща вода. Работи на проточен принцип: водата, която преминава през него се затопля моментално. Осигурява до 13.5 литра топла вода за 1 минута. Може да обслужи една баня или кухня.

Висока енергийна ефективност

Газов котел Immergas Victrix Tera 28 1 се класифицира като енергиен клас А. Коефициентът му на ефективност е 93%. При монтиране на стаен терморегулатор ефективността на котела се повишава до 98%. Той може да се свърже с котела жично или безжично.

Капацитет

Моделът има минимум на отоплителната мощност 4,30kW и максимум 24,10kW, при температура на подадената от котела вода 80°С. Това го прави подходящ както за малки жилища с 1 или 2 стаи, така и за цели къщи.

Произведен в Италия

Victrix Tera е високоефективен стенен газов кондензен котел съчетаващ в себе си изключително качество и максимално улеснено управление. Всички продукти с марка Immergas са 100% произведени в Италия. Immergas e най-големият производител на стенни газови котли в Италия. Компанията има 50 годишна история и предлага високоефективни решения в областта на отоплението.

Топлообменник от неръждаема стомана

Цялата гама е оборудвана с кондензен модул, включващ серпентина от неръждаема стомана, проектирана да отговаря на най-новите изисквания на Европейските Директиви за използване на енергията. Неръждаемата стомана осигурява дълготрайност, висока надеждност и устойчивост на конденза, образувал се при охлаждането на димните газове.

Най-висока екологичност

Намалените емисии на въглероден оксид и азотни оксиди е причината Victric Tera да бъде оценен с Клас 6 - най-екологичният клас в квалификацията по европейските стандарти.

Когато малкото означава много

Victrix TERA - всичко, от което се нуждаете, събрано в минимално пространство- моделът е с много компактни размери и може да се събере в почти всеки шкаф. Котелът предоставя пълно предварително смесване за по-ефективно спестяване на газ. Електронната циркулационна помпа клас А с ниска консумация позволява значително спестяване на енергия. Тя се саморегулира в съответствие с промените на дебита.

Лесно управление

Управлението на Victrix Tera е опростено, показанията на LCD дисплея са интуитивни, а бутоните за настройка и управление са разбираеми и с тях се работи лесно и бързо.

Управление от разстояние (опция)

Чрез приложението за смартфон DOMINUS може да управлявате своя котел Victrix Tera от всяко място и да следите работния му статус, да задавате температура на отоплението и БГВ и да се информирате за стайната температура в дома. Необходимо е да се закупи допълнителен WiFi предавател и да се осигуря постоянен безжичен сигнал до него.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър
Клас на енергийна ефективност A
Отоплителна мощност при 40/30°С min/max [kW] -
Отоплителна мощност при 50/30°С min/max [kW] -
Отоплителна мощност при 80/60°С min/max [kW] 4.30 - 24.10
Макс. мощност за БГВ [kW] 28.30
Макс. мощност за БГВ (в комбинация с бойлер) [kW] -
Сезонна ефективност [%] 93
Максимален дебит на БГВ при ΔT 30°С [l/min] 13.50
Номинален разход на природен газ [m³/h] 3.06
Вграден водосъдържател [l] -
Размери (Д/Ш/В) [mm] 256 / 440 / 748
Тегло [kg] 33.6
Произход Италия
Гаранция 2 години
Тип на котела Двуконтурен