Меню
Вашата кошница

ПАКЕТНИ ОФЕРТИ! Комбинирайте и спестете пари!Научете повече!

Газов котел Viessmann Vitodens 200-W B2KE25 + димоотвод, 23/31 kW, двуконтурен

Газов котел Viessmann Vitodens 200-W B2KE25 + димоотвод, 23/31 kW, двуконтурен
Газов котел Viessmann Vitodens 200-W B2KE25 + димоотвод, 23/31 kW, двуконтурен
7085,00 лв.
  • Stock: В наличност
  • Производител: Viessmann
  • Арт. номер: Z020733

Възможни варианти

Двуконтурен котел: за отоплителна инсталация и БГВ

Диапазон на мощност (80/60°C): 1.70 - 22.90kW

Макс. мощност за БГВ: 31.10kW

Енергиен клас: А

Размери [Д/Ш/В]: 360/450/700 мм

Стандартна гаранция: 24 месеца на котела / 120 месеца на топлообменника

Готов за работа
Котел Viessmann Vitodens 200-W B2KE е напълно окомплектован за стартиране на работа. В комплекта на котела се включват:
- димоходен комплект, хоризонтален, коаксиален 60/100 мм
- комплект арматури
- външен температурен сензор
- управление HMI 7" Touch 450 mm по външна температура

Двуконтурен котел
Газов котел Viessmann Vitodens 200-W B2KE е двуконтурен модел- затопля директно вода за отоплителната инсталация и осигурява битова гореща вода. Работи на проточен принцип: водата, която преминава през него се затопля моментално. Осигурява до 15.7 литра топла вода за 1 минута. Може да обслужи една баня или кухня.

Висока енергийна ефективност
Газов котел Vitodens 200-W B2KE се класифицира като енергиен клас А. Коефициентът му на ефективност е 93%. При монтиране на програмируемо управление ефективността на котела се повишава до 98%.

Капацитет
Моделът има минимум на отоплителната мощност 1,70kW и максимум 22,90kW, при температура на подадената от котела вода 80°С. Изключително ниската начална мощност го прави подходящ и за много малки жилища само от 1 стая. Може да се използва за отопление и на по-големи жилища с няколко стаи.

Произведен в Германия
Vitodens 200-W е високоефективен стенен газов кондензен котел на изключително атрактивна цена и с безкомпромисното качество на Viessmann, произведен изцяло в Германия.

Energy-Cockpit: лесни настройки и обслужване повишават ефективността
Колко лесно се настройва и обслужва котелът? Това е един от важните критерии при избора на нова отоплителна система. Vitodens 200-W впечатлява с изключително висок комфорт на обслужване. Котелът може да се управлява със смартфон, таблет или директно на големия 7-инчов цветен Touch дисплей, който може да се премести в горната част на котела. Алтернативно, котлите Vitodens 200-W се доставят и с по-малък 3,5-инчов дисплей. Графични индикации и текстово меню правят обслужването на котела лесно и прегледно, а с енергийния кокпит имате поглед върху разхода на енергия.

Комфортно обслужване на нивото на очите: дисплей, който се мести
Цветният 7-инчов Touch дисплей на Vitodens 200-W може да се позиционира в горната част на котела и така комфортно, на нивото на очите, да настройвате параметрите на уреда.

Вграден WiFi модул: дигитална технология за най-висок комфорт
Вграденият комуникационен WiFi модул свързва Vitodens 200-W директно с интернет – и по желание управлявате котела онлайн и ползвате допълнителни дигитални услуги. Приложението ViCare прави обслужването на котела още по-комфортно: така контролирате всички функции на Вашето отопление. А когато се налага, специализираната сервизна фирма може да бъде информирана и да реагира бързо.

ViCare App
С приложението ViCare управлявате Вашата отоплителна инсталация със смартфон или таблет. По всяко време и отвсякъде можете да следите работата на инсталацията и при възникнал проблем бързо и лесно да се извести предварително избраната от Вас и въведена в приожението сервизна фирма.

Топлообменник Inox-Radial
Vitodens 200-W е оборудван с топлообменник Inox-Radial от неръждаема стомана. Това техническо решение гарантира висока ефективност от 98% и се отличава с дълъг живот, надеждна и икономична работа с пълноценно използване на топлината от конденза.

10-години гаранция на Inox-Radial
Tоплообменниците Inox-Radial имат 10 години гаранция за неплътност причинена от корозия. За целта е необходимо потребителят да сключи договор за профилактика със сервизна фирма и да има попълнена отчетна книжка с нанесени в нея проведените профилактики през годините. Качествата на газа, водата и въздуха за горене трябва да отговарят на предписанията на Viessmann.

Lambda Pro Plus: автоматичен контрол на горенето спестява разходи
Автоматичният контрол на горенето компенсира измененията в качеството на газа и оползотворява пълноценно енергията на горивото. Това осигурява трайна ефективност и спестява разходи за сервизиране.

Горелка MatriX-Plus: сърцето на Вашето отопление
Новата горелка MatriX-Plus впечатлява на първо място със своята висока ефективност, ниските вредни емисии и ниските нива на шум. Специалната MatriX-структура от неръждаема стомана е устойчива на високи температури и осигурява надеждна работа и дълъг живот на котела.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър
Защита от СПАМ
Произход Германия
Клас на енергийна ефективност A
Отоплителна мощност при 40/30°С min/max [kW] -
Отоплителна мощност при 50/30°С min/max [kW] 1.90 - 25.00
Отоплителна мощност при 80/60°С min/max [kW] 1.70 - 22.90
Макс. мощност за БГВ [kW] 31.10
Макс. мощност за БГВ (в комбинация с бойлер) [kW] -
Сезонна ефективност [%] 93
Максимален дебит на БГВ при ΔT 30°С [l/min] 15.70
Номинален разход на природен газ [m³/h] 3.35
Вграден водосъдържател [l] -
Предназначен за Отопление и топла вода
Размери (Д/Ш/В) [mm] 360 / 450 / 700
Тегло [kg] 34.5
Гаранция 2 години
Тип на котела Двуконтурен