Меню
Вашата кошница

Газов котел Viessmann Vitodens 100-W B1HF32 + димоотвод, 29 kW, едноконтурен, за самостоятелен комин

Газов котел Viessmann Vitodens 100-W B1HF32 + димоотвод, 29 kW, едноконтурен, за самостоятелен комин
3369,00 лв.
  • Stock: С поръчка
  • Производител: Viessmann
  • Арт. номер: Z022929

Възможни варианти

Едноконтурен котел: за отоплителна инсталация

Диапазон на мощност (80/60°C): 2.90 - 29.30kW

Енергиен клас: А

Размери [Д/Ш/В]: 360/400/700 мм

Стандартна гаранция: 24 месеца на котела / 120 месеца на топлообменника

Нов модел

Най-новият модел Vitodens 100-W предоставя на потребителя изцяло обновен и елегантен дизайн, съвременно и функционално управление и вграден WiFi контрол. Модулацията на уреда е изключително висока: 1:10.

Готов за работа

Котел Viessmann Vitodens 100-W B1HF32 е окомплектован за стартиране на работа. В комплекта на котела се включват:
- димоходен комплект, хоризонтален, коаксиален 60/100 мм за самостоятелно използване,
- коляно 90° и преход през стена.

Вградено WiFi управление

Новият Vitodens 100-W е оборудван с вграден WiFi комуникационен модул за интернет връзка. Лесно и удобно управление на котела с приложението ViCare за iOS и Android от всяка точка на света. Чрез WiFi управлението може да се извършва диагностика на котела от сервизен техник от разстояние.

Оборудвани за бъдещето

Техниката, която може да работи с метан и съдържание на водород в газа за да отоплява жилищата, вече е налична на пазара. Газовите кондензни котли от най-новото поколение Vitodens 100-W могат още днес да работят с 20% съдържание на водород в метана. Собствениците на жилища, които изберат тези модерни котли, са оборудвани по най-добрия начин за бъдещето още сега.

Едноконтурен котел

Газов котел Viessmann Vitodens 100-W B1HF е едноконтурен модел- затопля директно вода за отоплителната инсталация. За производството на битова гореща вода е необходимо да се закупи допълнително бойлер с една или две серпентини.

Висока енергийна ефективност

Газов котел Vitodens 100-W B1HF се класифицира като енергиен клас А. Коефициентът му на ефективност е 94%. При монтиране на програмируемо управление ефективността на котела се повишава до 98%.

Капацитет

Моделът има минимум на отоплителната мощност 2,90kW и максимум 29,30kW, при температура на подадената от котела вода 80°С. Това го прави подходящ както за малки жилища с 1 или 2 стаи, така и за по-големи. В комбинация с бойлер с една или две серпентини капацитетът му на затопляне на БГВ е 29kW.

Произведен в Германия

Vitodens 100-W е високоефективен стенен газов кондензен котел на изключително атрактивна цена и с безкомпромисното качество на Viessmann, произведен изцяло в Германия.

Touch управление

Новият 3.5 инчов LCD Touch дисплей осигурява много лесно и удобно управление на уреда. Монохромен дисплей с графични индикации и текстово меню за максимално улеснение на потребителя.

Топлообменник Inox-Radial

Vitodens 100-W е оборудван с топлообменник Inox-Radial от неръждаема стомана. Това техническо решение гарантира висока ефективност от 98% и се отличава с дълъг живот, надеждна и икономична работа с пълноценно използване на топлината от конденза.

10-години гаранция на Inox-Radial

Tоплообменниците Inox-Radial имат 10 години гаранция за неплътност причинена от корозия. За целта е необходимо потребителят да сключи договор за профилактика със сервизна фирма и да има попълнена отчетна книжка с нанесени в нея проведените профилактики през годините. Качествата на газа, водата и въздуха за горене трябва да отговарят на предписанията на Viessmann.

Газова горелка MatriX-Plus

Новата горелка MatriX-Plus впечатлява на първо място със своята висока ефективност, ниски вредни емисии и ниски нива на шум. Специалната MatriX-структура от неръждаема стомана е устойчива на високи температури и осигурява надеждна работа и дълъг живот на котела. Друга техническа иновация от Viessmann е автоматичният контрол на горенето Lambda Pro, който се напасва самостоятелно за всички видове газ, компенсира измененията в качеството на газа и оползотворява пълноценно енергията на горивото.

Подобрения

Новото поколение Vitodens 100-W е оборудван още с:
- Вентилатор с регулиране на оборотите за тиха и енергоспестяваща работа
- Високоефективна помпа
- Интегриран мембранен разширителен съд.

Изключително компактен

Vitodens 100-W е с много компактни размери и може да се събере дори в ограничено пространство. Голям, колкото шкафовете в кухнята!

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър
Защита от СПАМ
Произход Германия
Клас на енергийна ефективност A
Отоплителна мощност при 40/30°С min/max [kW] -
Отоплителна мощност при 50/30°С min/max [kW] 3.20 - 32.00
Отоплителна мощност при 80/60°С min/max [kW] 2.90 - 29.30
Макс. мощност за БГВ [kW] -
Макс. мощност за БГВ (в комбинация с бойлер) [kW] 29.30
Сезонна ефективност [%] 94
Максимален дебит на БГВ при ΔT 30°С [l/min] -
Номинален разход на природен газ [m³/h] 3.16
Вграден водосъдържател [l] -
Предназначен за Отопление
Размери (Д/Ш/В) [mm] 360 / 400 / 700
Тегло [kg] 32
Гаранция 2 години
Тип на котела Едноконтурен