Меню
Вашата кошница

ПАКЕТНИ ОФЕРТИ! Комбинирайте и спестете пари!Научете повече!

Газов котел Immergas Victrix KW 35 TT + димоотвод, 32/34 kW, двуконтурен

Газов котел Immergas Victrix KW 35 TT + димоотвод, 32/34 kW, двуконтурен
Газов котел Immergas Victrix KW 35 TT + димоотвод, 32/34 kW, двуконтурен
Газов котел Immergas Victrix KW 35 TT + димоотвод, 32/34 kW, двуконтурен
Газов котел Immergas Victrix KW 35 TT + димоотвод, 32/34 kW, двуконтурен
Газов котел Immergas Victrix KW 35 TT + димоотвод, 32/34 kW, двуконтурен
3689,00 лв.
  • Stock: С поръчка
  • Производител: Immergas
  • Арт. номер: 3.025512

Възможни варианти

Двуконтурен котел: за отоплителна инсталация и БГВ

Диапазон на мощност (80/60°C): 3.90 - 32.00kW

Макс. мощност за БГВ: 34.20kW

Енергиен клас: А

Размери [Д/Ш/В]: 255/440/748 мм

Стандартна гаранция: 24 месеца

Одобрен по програма REECL

Газов котел Immergas Victrix 35 KW TT отговаря напълно на изискванията за енергийна ефективност заложени в Програмата за кредитиране на енергийната ефективност в дома. Научете повече за програмата тук.

Готов за работа

Котел Immergas Victrix 35 KW TT е напълно окомплектован за стартиране на работа. В комплекта на котела се включват:
- хоризонтален концентричен димоотводен комплект 60/100 мм (3.024598)

Двуконтурен котел

Газов котел Immergas Victrix 35 KW TT е двуконтурен модел- затопля директно вода за отоплителната инсталация и осигурява битова гореща вода. Работи на проточен принцип: водата, която преминава през него се затопля моментално. Осигурява до 16.3 литра топла вода за 1 минута. Може да обслужи една баня или кухня.

Висока енергийна ефективност

Газов котел Immergas Victrix 35 KW TT се класифицира като енергиен клас А. Коефициентът му на ефективност е 93%. При монтиране на стаен терморегулатор ефективността на котела се повишава до 98%. Той може да се свърже с котела жично или безжично.

Капацитет

Моделът има минимум на отоплителната мощност 3.90kW и максимум 32,00kW, при температура на подадената от котела вода 80°С. Това го прави подходящ както за малки жилища с 1 или 2 стаи, така и за цели къщи.

Произведен в Италия

Victrix TT е високоефективен стенен газов кондензен котел съчетаващ в себе си изключително качество и максимално улеснено управление. Всички продукти с марка Immergas са 100% произведени в Италия. Immergas e най-големият производител на стенни газови котли в Италия. Компанията има 50 годишна история и предлага високоефективни решения в областта на отоплението.

Victrix TT - ново поколение котли

Модел TT е създаден специално за 50 годишния юбилей на Immergas. С него се дава началото на ново поколение котли, предназначени както за нови инсталации, така и за замяна на старо оборудване в съществуващи системи.

Какво получавате от "TT"

Абревиатурата ТТ идва от "Top Tech" - върхова технология. Victrix TT се произвежда на нова, високо автоматизирана линия в централния производствен център на компанията в Брешело. Отличава се с иновативен кондензационен модул, осигуряващ изключително висок дебит, нисък риск на запушване от замърсявания и по-голяма устойчивост на корозия, благодарение на специално използваната сплав.

Подобрения

Топлообменникът е произведен от специално разработена алуминиево-силициева-магнезиева сплав, която го прави особено устойчив на корозия. За да се намалят допълнително разходите на потребление в котела е инсталирана нова платка, която модулира мощността му до 15%, което гарантира висока сезонна ефективност и много ниски разходи за отопление през преходните сезони.

Нов модел KW TT

Новият модел има редица промени, правещи го още по-добър. Постигната е дълбочина от само 25см, което го прави изключително компактен. Има нова електронна помпа с ниска консумация и PWM контрол, която позволява избор на константно Δt от 5°C до 25°C. Осигурен е непрекъснат адаптивен горивен контрол на газа чрез електронен газов вентил, детекторен електрод и вентилатор.

Лесно управление

Удобните контролни бутони и клавиши за управление, LCD екран за визуализиране на текущото състояние: всичко е леснодостъпно под декоративния капак.

Управление от разстояние (опция)

Чрез приложението за смартфон DOMINUS може да управлявате своя котел Victrix KW TT от всяко място и да следите работния му статус, да задавате температура на отоплението и БГВ и да се информирате за стайната температура в дома. Необходимо е да се закупи допълнителен WiFi предавател и да се осигуря постоянен безжичен сигнал до него.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър
Защита от СПАМ
Клас на енергийна ефективност A
Отоплителна мощност при 40/30°С min/max [kW] -
Отоплителна мощност при 50/30°С min/max [kW] -
Отоплителна мощност при 80/60°С min/max [kW] 3.90 - 32.00
Макс. мощност за БГВ [kW] 34.20
Макс. мощност за БГВ (в комбинация с бойлер) [kW] -
Сезонна ефективност [%] 93
Максимален дебит на БГВ при ΔT 30°С [l/min] 16.30
Номинален разход на природен газ [m³/h] 3.69
Вграден водосъдържател [l] -
Предназначен за Отопление и топла вода
Размери (Д х Ш х В) 255 / 440 / 748
Тип на котела Двуконтурен
Тегло (кг.) 33.4
Гаранция: 2 години
Произход Италия