Меню
Вашата кошница

Daikin

Климатици Дайкин

Голямо разнообразие от най-новите модели инверторни и хиперинверторни климатици Daikin с безплатен монтаж. Изберете лидерът в климатичната техника Daikin. Vimax.bg е HCE партньор за България. Поръчайте сега!

Производител: Daikin
Груб филтър за въздухопречиствател Daikin MC70L. Отстранява едрите прахови частици. За да се удължи животът му е необходимо да се почиства веднъж на 2 седмици с прахосмукачка и да се изплакне с вода, ако е силно замърсен. Необходима е подмяна при износване и невъзможност повече да се почисти. Не ..
49,00 лв.
Производител: Daikin
Овлажняващ филтър за въздухопречиствател Daikin MCK75J Ururu. Необходимо е да се подмени, когато светне светлинният индикатор HUM на уреда. Експлоатационният живот на овлажняващия филтър е приблизително 2 години (2 зимни сезона). За да използвате максимално дълго овлажняващия филтър е необходимо да ..
269,00 лв.
Гофриран филтър Daikin KAC998A4E за MCK75J - 7бр.
-7 %
Производител: Daikin
Гофриран филтър за въздухопречиствател Daikin MCK75J Ururu. Абсорбира частиците прах, като използва принципа на статичното електричество. Необходимо е да се подмени, когато светне или започне да мига, светлинният индикатор за "Гофриран филтър" на уреда. Експлоатационният живот на филтъра зависи от т..
269,00 лв. 289,00 лв.
Дезодорираща касета Daikin за MCK75J
-7 %
Производител: Daikin
Дезодорираща касета за въздухопречиствател Daikin MCK75J Ururu. Служи за дезодориране на малки пространства: до 1,70 м2, като хладилник, шкаф, автомобил. Ефективността ѝ е приблизително 2 месеца, след което трябва да се регенерира като се постави в специалния джоб на стримера на въздухопречиствателя..
269,00 лв. 289,00 лв.
Гофриран филтър Daikin KAC017A4E за MC70L - 5бр.
-7 %
Производител: Daikin
Гофриран филтър за въздухопречиствател Daikin MC70L. Абсорбира частиците прах, като използва принципа на статичното електричество. Необходимо е да се подмени, когато светне или започне да мига, светлинният индикатор за "Гофриран филтър" на уреда. Експлоатационният живот на филтъра зависи от това кол..
409,00 лв. 439,00 лв.
Въздухопречиствател Daikin MC55W STREAMER
Най-ефективен -11 %
Производител: Daikin
Компактен и ефективен Чист въздух благодарение на активния плазмен йонен разряд и флаш стример технологията Високоефективен HEPA филтър за улавяне на фини прахови частици Мощна смукателна функция и тиха работа Нов стилен и компактен дизайн Пречистване с Flash Streamer Като използва електрони..
869,00 лв. 979,00 лв.
Въздухопречиствател Daikin MC70L STREAMER
Най-ефективен
Производител: Daikin
Въздухоочистител Daikin MC70L ефективно пречиства въздуха. Благодарение на Streamer технологията, мръсния въздух преминава през 6 слоя филтри преди да бъде върнат в помощението. Моделът MC70L елиминира прах, акари, бактерии и неприятни миризми. Daikin MC70L разполага с мощен вентилатор и е подхо..
885,00 лв.
Въздухопречиствател с овлажняване на въздуха Daikin MCK55W STREAMER
Най-ефективен -18 %
Производител: Daikin
Овлажняване и пречистване в едно Чист въздух благодарение на активен плазмено йонен разряд и технологията Flash Streamer Високоефективен HEPA филтър за улавяне на фини прахови частици Мощно засмукване и изключителна тишина Нов стилен и компактен дизайн Пречистване с Flash Streamer Като изпол..
1199,00 лв. 1469,00 лв.
Инверторен климатик Daikin FTXC35C/RXC35C SENSIRA 2021, 12000 BTU, Клас A++
Безплатен монтаж Нов модел -9 %
Производител: Daikin
Енергийна ефективност Висока ефективност на цялата гама, както за отопление така и за охлаждане- моделите са енергиен клас А++ в режим на охлаждане и А+ при отопление! BLUEVOLUTION Като първи производител, който използва фреон R-32, Daikin предлага климатизация от бъдещето, която допринася ..
1329,00 лв. 1459,00 лв.
Инверторен климатик Daikin FTXM35R/RXM35R Perfera 2021, 12000 BTU, Клас A+++
Безплатен монтаж Нов модел WiFi управление -12 %
Производител: Daikin
Най-висока ефективност Най-висока степен на енергоспестяване! Енергиен клас А+++ и в двата режима на работа- отопление и охлаждане. НОВО: Heat Boost Когато е активирана функцията "Heat Boost", Perfera затопля Вашия дом до комфортна температура изключително бързо. Зададената температура се до..
2519,00 лв. 2859,00 лв.
Производител: Daikin
ВАЖНО: Свързването на WiFi контролер към вътрешното тяло се прави от наш инсталатор и се отнася за климатици закупени от Вимакс Клима ООД. Останалите настройки и свързването към домашната мрежа са ангажимент на клиента. Онлайн контролер: управлявайте вътрешното тяло от всяко място с приложение..
79,00 лв.
Производител: Daikin
ВАЖНО: Свързването на WiFi контролер към вътрешното тяло се прави от наш инсталатор и се отнася за климатици закупени от Вимакс Клима ООД. Останалите настройки и свързването към домашната мрежа са ангажимент на клиента. Възможност за управление на няколко вътрешни сплит тела чрез приложение ..
79,00 лв.
Показани са от 1 до 12 от 130 резултата (11 страници)