Меню
Вашата кошница

Бойлери

Бойлерът е уред, който се използва за нагряване на вода за битови нужди. Фирма VIMAX е дългогодишен лидер предлагащ голямо разнообразие от качествени бойлери от среден и висок клас на разумни цени, осигурявайки Ви сигурност, уют и надеждност.

Производител: Austria Email
Буферен съд Austria Email PS 100 е стоманен резервоар без топлообменник. Директно разпенената изолация, изработена от PU пяна, е дифузионно устойчива. Осигурен е извод за температурен сензор. PS 100 е специално разработен за използване с термопомпени системи. Нагревателната вода в резервоара се зато..
799,00 лв.
Производител: Austria Email
Стоящ високообемен бойлер Austria Email GTS 120 е проектиран за работа в газови инсталации. Бойлерът е с диаметър Ø570 mm. Моделът е предназначен за монтаж на под. Всички продукти с марка Austria Email са 100% произведени в Австрия. Характеристики: - Предназначени за газови инсталации. - Цилинд..
999,00 лв.
Производител: Austria Email
Стоящ високообемен бойлер Austria Email GTS 150 е проектиран за работа в газови инсталации. Бойлерът е с диаметър Ø570 mm. Моделът е предназначен за монтаж на под. Всички продукти с марка Austria Email са 100% произведени в Австрия. Характеристики: - Предназначени за газови инсталации. - Цилинд..
1099,00 лв.
Производител: Austria Email
Буферен съд Austria Email PSM 200 е стоманен резервоар без топлообменник и е подходящ за всички системи за централно отопление с гореща вода, независимо дали са за котли на твърдо гориво, термопомпи, слънчеви системи и други. Моделът е с неемайлиран водосъдържател и е подходящ за съхранение на топла..
1199,00 лв.
Производител: Austria Email
Буферен съд Austria Email PSM 300 е стоманен резервоар без топлообменник и е подходящ за всички системи за централно отопление с гореща вода, независимо дали са за котли на твърдо гориво, термопомпи, слънчеви системи и други. Моделът е с неемайлиран водосъдържател и е подходящ за съхранение на топла..
1299,00 лв.
Производител: Austria Email
Буферен съд Austria Email PSM 500 е стоманен резервоар без топлообменник и е подходящ за всички системи за централно отопление с гореща вода, независимо дали са за котли на твърдо гориво, термопомпи, слънчеви системи и други. Моделът е с неемайлиран водосъдържател и е подходящ за съхранение на топла..
1399,00 лв.
Производител: Austria Email
Буферен съд Austria Email LDS 200 е с емайлиран водосъдържател и е подходящ за всички системи за централно отопление с гореща вода, независимо дали са за котли на твърдо гориво, термопомпи, слънчеви системи и други. Изолацията е от пено-полиуретанова пяна. Всички продукти с марка Austria Email са 1..
1459,00 лв.
Производител: Austria Email
Стоящ високообемен бойлер Austria Email HT 200 ERMR притежава две серпентини и се явява компонент на отоплителни инсталации с основен топлоизточник слънчев колектор. Втората серпентина позволява връзването и на водогреен котел. Бойлерът е с диаметър Ø610 mm. Моделът е предназначен за монтаж на под. ..
1549,00 лв.
Производител: Austria Email
Стоящ високообемен бойлер Austria Email HR 160 е със специално проектиран топлообменник, с увеличена топлообменна повърхност, за нискотемпературни системи – кондензни котли, термопомпени системи. Бойлерът е с диаметър Ø600 mm. Моделът е предназначен за монтаж на под. Всички продукти с марка Austria ..
1649,00 лв.
Производител: Austria Email
Буферен съд Austria Email LDS 300 е с емайлиран водосъдържател и е подходящ за всички системи за централно отопление с гореща вода, независимо дали са за котли на твърдо гориво, термопомпи, слънчеви системи и други. Изолацията е от пено-полиуретанова пяна. Всички продукти с марка Austria Email са 1..
1659,00 лв.
Производител: Austria Email
Стоящ високообемен бойлер Austria Email HR 200 е със специално проектиран топлообменник, с увеличена топлообменна повърхност, за нискотемпературни системи – кондензни котли, термопомпени системи. Бойлерът е с диаметър Ø600 mm. Моделът е предназначен за монтаж на под. Всички продукти с марка Austria ..
1699,00 лв.
Производител: Austria Email
Стоящ високообемен бойлер Austria Email HT 300 ERMR притежава две серпентини и се явява компонент на отоплителни инсталации с основен топлоизточник слънчев колектор. Втората серпентина позволява връзването и на водогреен котел. Бойлерът е с диаметър Ø610 mm. Моделът е предназначен за монтаж на под. ..
1849,00 лв.
Показани са от 1 до 12 от 16 резултата (2 страници)