Този сайт използва „бисквитки“ (cookies). Повече информация тук

Вертикален бойлер Atlantic O’Pro Turbo 100l 3kW

Вертикален бойлер Atlantic O’Pro Turbo 100l 3kW

Бойлер Atlantic O’Pro Turbo 100l  впечатлява с нов елегантен дизайн. Моделът е предназначен за вертикален монтаж. Водосъдържателят е с ново поколение висококачествено емайлово покритие. Този бойлер Atlantic е с диаметър Ø433 mm. Перфектната антикорозионна защита се дължи на технологията O’Pro. Характерно за Atlantic O’Pro Turbo 100l е прецизния контрол на работата на нагревателя, позволяващ икономия на
електроенергия.

Бойлер Atlantic O’Pro Turbo 100l вертикален има специална защита IP 24 срещу водни пръски, която е в пълно съответствие с европейските стандарти за електробезопасност и защита на потребителя. Номиналната му мощност е 3000W. Друга важна характеристика е изолация с висока плътност за допълнителна икономия на електроенергия.

Други по-важни характеристики на вертикален бойлер Atlantic O’Pro Turbo 100l са:
Регулатор
Термометър
Висококачествено емайлово покритие
Изходяща тръба от неръждаема стомана
Магнезиев анод
Електронагревател
Термостат с капилярна тръба
Плътна изолация
Система O‘Pro

 

Технически характеристики:
Монтаж Вертикален
Номинален обем (л.) 100
Напрежение (V) 220-240
Номинална входяща мощност (W) 3000
Време за загряване на водата до 60°С 2h 30 min
Консумиране на ел. енергия за 24 ч. при 65°С (kWh) 1.70
Магнезиев аноден протектор Да
Диаметър на фланеца (mm) 72
Тегло (кг.) 24
Размери [В/Ш/Д] (mm) 1038/433/451
Гаранция: 5 години

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

Благодарим Ви, че избрахте VIMAX!

Поздравяваме Ви за покупката на висококачествения уред и се надяваме, че ще го ползвате дълго, безпроблемно и с удоволствие!

 

Търговска гаранция


 

В качеството ни на официален представител на Atlantic, Ви предоставяме 60/72/84/96 месеца (в зависимост от вида на уреда) пълна търговска гаранция за техническата изправност на закупения от Вас уред.

 

Национално покритие


 

Търговската гаранция е валидна на територията на Република България при спазване на гаранционните условия описани в гаранционната карта.

 

Гаранционни условия


 

I. Вимакс Клима ООД Ви дава търговска гаранция за качество на закупените уреди съгласно ЗЗП и всички задължителни стандарти, както следва:

 • Гаранционният срок започва да тече от датата на закупуване на уреда.
 • Гаранционното обслужване се осъществява от България Сервиз Груп ООД на територията на цялата страна.
 • През гаранционния срок всички дефектирали компоненти ще бъдат подменени безплатно.
 • Гаранцията не покрива всички отделящи се от основния корпус части: вани, дистанционни управления, кабели, филтри, стъклени, гумени или други бързоизносващи се възли, които подлежат на ускорена амортизация.

II. Рекламации могат да бъдат отказвани в случаите, когато:

 • Стоката е използвана не по предназначение. Уредите са предназначени за домашна употреба и са непригодни за използване с комерсиална цел. ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО С ИНСТРУКЦИЯТА ЗА ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА УРЕДА!
 • Има опит за ремонт от неупълномощени за целта лица.
 • Ако е повреден (не се чете) серийният производствен номер на продукта.
 • Се установят повреди следствие на природни бедствия, токови удари, нестандартни захранващи напрежения, повреди причинени от механични увреждания по корпусите на уредите или на отделни техни възли и дефекти от неспазване на препоръките за транспорт.
 • Има повреди дължащи се на замърсяване от прах, мазнини, почистване на оптика, периодични профилактики, непочистени филтри, насекоми и други външни въздействия, механични увреждания на свързващите системи.
 • Са причинени повреди от неправилно боравене, претоварване, механични повреди, сътресение, удар, въздействие на температура, влага или други фактори извън допустимите граници.
 • Има неправилно попълнена, поправена, нерегистрирана гаранционна карта, несъвпадение между фабричния номер на уреда и попълнения в гаранцията. При липса на документ за закупуване правото Ви на рекламация няма да бъде признато. Заявлението за гаранция е уникален документ и не подлежи на преиздаване.

Как да подадете рекламация


 

Рекламация се подава на националния телефонен номер на България Сервиз Груп ООД: 0700 10 218.
Всички клиенти закупили централна и битова климатизация Atlantic могат да заявят посещение на място от сервизен специалист. За целта е необходимо да попълните тази бланка.
При предявяване на рекламация потребителят задължително прилага и документите, на които се основава претенцията: попълнена гаранционна карта, касова бележка или фактура, доказващи покупката.
При предявяване на рекламация, отговаряща на изискванията на гаранционните условия сервизът е длъжен по своя преценка да отсервизира уреда и да го преведе към договора за покупка.
Посещението на специалист по заявка на клиента и липса на дефект или поради установено неспазване на гаранционните условия се заплаща от клиента.

 

Национален телефон: 0700 10 218


 

Подробна информация за подаване на рекламация ще получите на националния телефон за цялата страна, на цената на един градски разговор: 0700 10 218.
Специалист от фирмата ще реши начина на ремонт на Вашия уред. Работно време за приемане на рекламации от 09:00 до 18:00 часа през официалните работни дни.

 • Марка Atlantic
 • 861290
 • На склад
Вертикален бойлер Номинален обем: 100 литра Номинална мощност: 3000W Енергиен клас: C Размери: 1038/433/451 мм Стандартна гаранция: 60 месеца
 • 279,00 лв.
Виж схеми на изплащане: