Този сайт използва „бисквитки“ (cookies). Повече информация тук

Хоризонтален бойлер Eldom WH08046R 80л

Хоризонтален бойлер Eldom WH08046R 80л

Хоризонтален бойлер Eldom WH08046R 80 л. е с номинална мощност 3kW и обем 80 л.. Моделът се характеризира с висока икономия на електричество и дълъг експлоатационен живот. Бойлер Eldom WH08046R 80 л. е изключително сигурен и надежден. Снабден е с уникална шест степенна защита. Има външен терморегулатор и температурен индикатор.

Този бойлер Eldom има плътната изолация от безфреонов пенополиуретан с дебелина 35 мм, осигуряваща  изключително ниски топлинни загуби и пестяща електричество. Водосъдържателят с покритие от износоустойчив циркониев емайл и два магнезиеви протектора за оптимална защита от корозия за целия обем. *Ел. изводи и тръби отдясно!

Други по-важни характеристики на този бойлер Eldom са:
-Комбиниран метален вентил – съвместява функциите на балансен, възвратен и диференциален клапан;
-Елипсовиден фланец – със специална конструкция, гарантираща Вашата сигурност;
-Електрически тръбен нагревател - проектиран и произведен от ЕЛДОМИНВЕСТ по технология от последно поколение;
-Възможност за поставяне на аноден тестер за следене състоянието на антикорозионната защита.
-Светещ ключ;

Технически характеристики:
Монтаж Хоризонтален
Номинален обем (л.) 80
Напрежение (V) 220-240
Номинална входяща мощност (W) 3000
Работно налягане (bar) 8
Средна дебелина на изолацията (mm) 35
Магнезиев аноден протектор 2 бр.
Тегло (кг.) 25.5
Размери [В/Ш/Д] (mm) 462/835/484
Гаранция: 5 години

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

Благодарим Ви, че избрахте VIMAX!

Поздравяваме Ви за покупката на висококачествения уред и се надяваме, че ще го ползвате дълго, безпроблемно и с удоволствие!

 

Търговска гаранция


 

В качеството ни на официален представител на Eldom, Ви предоставяме 24/36/60 месеца (в зависимост от вида на уреда) пълна търговска гаранция за техническата изправност на закупения от Вас уред.

 

Национално покритие


 

Търговската гаранция е валидна на територията на Република България при спазване на гаранционните условия описани в гаранционната карта.

 

Гаранционни условия


 

I. Вимакс Клима ООД Ви дава търговска гаранция за качество на закупените уреди съгласно ЗЗП и всички задължителни стандарти, както следва:

 • Гаранционният срок започва да тече от датата на закупуване на уреда и до изтичането му всички технически неизправности, които се дължат на фабричен дефект или друга причина у производителя, подлежат на безплатно отстраняване (ремонт).
 • Гаранционното обслужване се осъществява от оторизирани от Елдоминвест ООД сервизи на територията на цялата страна.
 • Гаранционната карта е коректно попълнена и придружена с документ за закупуването на уреда (фактура или касова бележка).
 • В случай, че продуктът е закупен от юридическо лице или документът за покупката е издаден на името на търговец по смисъла на ТЗ, гаранционният срок на продукта е 3 (три) месеца. Счита се, че продуктът не се използва за домашна употреба.
 • Предоставената гаранция се отнася за несъответствия, възникнали в процеса на нормалното ползване на продукта в течение на гаранционния му срок поради некачествени материали и комплектовки или грешка в процеса на производство.
 • В случай че повредата не може да бъде отстранена, уредът ще бъде заменен с нов от същия модел без допълнително заплащане от Ваша страна.
 • Гаранцията не покрива консумативите на продукта (анод, осветителни лампи и др.), отделящите се части на уреда, които не влияят на безопасността му (температурен индикатор, скари, тави, опори, държачи и др.), износващите се в процеса на нормално потребителско ползване части и комплектовки (уплътнители, врътки, смесителни батерии, присъединителни тръби и маркучи, разпръскватели на вода).
 • Гаранцията е в сила само, ако са спазени следните гаранционни условия:
  - е монтиран и пуснат в действие от правоспособно лице
  - се намира в състояние на нормална потребителска употреба (домашна, в домакинството)
  - се ползва само с вложените в него и в опаковката му, и правилно монтирани комплектовки
  - се ползва само по предназначението му
  - се обслужва и поддържа правилно и редовно
  - се обслужва и поддържа правилно и редовно
  - е без промени в конструкцията.

II. Рекламации могат да бъдат отказвани в случаите:

 • Приема се че представения за рекламация продукт не е в гаранция в случай, че има несъответствия между данните от табелката със серийния (фабричен) номер, залепена върху уреда, и данните, записани в гаранционната карта.
 • При неспазване инструкциите за монтиране, използване на продукта не по предназначение, неспазване на изискванията и препоръките за поддържане и обслужване.
 • При възникване на несъответствия причинени от нормалното потребителско ползване и амортизация на продукта във времето.
 • При неправилен транспорт и съхранение от страна на клиента.
 • При отклонение извън нормите на напрежението в електрическата мрежа.
 • При недостатъчно или свръхвисоко налягане в захранващите уреда системи.
 • Когато е извършен или е правен опит за отстраняване на несъответствие от лица, неоторизирани от предоставящия гаранцията.
 • При природни бедствия, стихии и други форсмажорни обстоятелства.

 

Как да подадете рекламация


 

Пълен списък на всички оторизирани сервизи на Елдоминвест ООД в страната можете да намерите на www.eldominvest.com . Намерете най-близкия сервиз до Вас и се обадете на посочения телефонен номер, за да предявите своята рекламация.
При подаване на рекламация, задължително трябва да съобщите серийния номер на уреда и да разполагате с гаранционна карта, както и с платежен документ за покупката - фактура или касова бележка.

 • Марка Eldom
 • WH08046R
 • На склад
Хоризонтален бойлер Механично управление Номинален обем: 80 литра Номинална мощност: 3000W Ел. изводи: отдясно ВиК изводи: отдясно Размери (В/Ш/Д): 462/835/484 мм Стандартна гаранция: 60 месеца
 • 249,00 лв.
Виж схеми на изплащане: