Този сайт използва „бисквитки“ (cookies). Повече информация тук

Лесен контрол на климатика с WiFi

Публикувано от sneji 07.06.2018 0 Коментари Новини,

В динамичния свят, в който живеем все повече сме свикнали да може да правим всичко през телефона си и всичко да може да се контролира дигитално. Поръчваш пица през телефона, плащаш сметки и дори контролираш климатика.

 

Да, може да променяш настройки и да го нагласиш така, че когато се прибереш у дома температурата е точно толкова, колкото искаш. Времето е много променливо, сутринта е топло климатикът е в режим охлаждане, следобед обаче започва да духа студен вятър, а точно докато си тръгваш от офиса те хваща и пороя. Премръзнал се прибираш у дома, където също е студено, но ако имаш wifi адаптер лесно променяш настройката на климатика още на път за дома и когато се прибереш вместо ледена дупка те очаква топъл дом, защото лесно си променил настройките по собственото си желание.

 

Wifi адаптерът е супер решение и за климатика на вилата. Чрез него просто го включваш няколко часа преди да пристигнеш и щом си там те очаква топъл и уютен дом или свеж и прохладен, зависи дали вилата е на морето или в планината.

 

Защо с WiFi адаптер е по-лесно?

  • Лесно включваш/изключваш климатика
  • Променяш режимите на работа през деня
  • Може да контролираш и други уреди у дома
  • Спестяваш електричество
  • Може да го монтираш навсякъде

 

 

Универсален WiFi адаптер Havit Allone Pro и Havit Magic Cube

С универсалния WiFi адаптор Havit Allone Pro или Havit Magic Cube могат да управлявате климатични системи през смартфон или таблет както, когато сте вкъщи, така и дистанционно.

 

Havit е модерен, безжичен интерфейс за управление на климатици, разполагащи с инфраред дистанционно управление. Работи на инфрачервена (IR) 20-60KHz и радиочестота (RF) 433.92MHz. Устройството има 7 метра обхват на IR честота и 300кв.м. обхват на RF честота. Има 360° покритие на IR сигнала.

 

Нуждае се от пряка видимост до устройството, което управлява. Управлението е възможно като изтеглите безплатно приложение HomeMate на смартфона или таблета си. Трябва да свържете Allone Pro или Magic Cube с Вашия климатик посредством приложението - "потърсете" уреда чрез сканиране на IR честотите в жилището. Allone Pro и Magic Cube открива климатика и се свързва с него, след което управлението става чрез приложението на смартфона.

 

Също така с Havit Allone Pro и Magic Cube може да управлявате и други електрически уреди, като например телевизор, домашно кино, осветление, електрически щори, работещи на инфрачервени или радио честоти. Необходимо е да осигурите постоянна безжична интернет връзка в помещението, в което ще инсталирате HomeMate, за да може да го управлявате лесно от телефона си от всяка точка на света.

 

 

Функции на Havit Allone Pro и Havit Magic Cube:

- Поддържа 8000+ IR инфрачервени дистанционни на домашни електроуреди

- IR предавател с обхват 360° , висока чувствителност и висока точност

- Съвместим с 90% от радиочестотните RF 433 устройства, включително ключове за осветление, мотори за пердета и др. Управлявайте ги през приложението HomeMate

- База данни от хиляди IR кодове

- Запазва настройките при прекъсване на захранването

- Възможност за монтаж на стена или таван

- Възможност за дистанционно управление, нагласяне на таймери и сцени

 

 

Havit Allone Pro или Havit Magic Cube могат да се поръчат от сайта на vimax.bg

Осигурете си този лукс да контролирате всичко в дома Ви лесно и бързо през телефона.

Изпратете коментар