Меню
Вашата кошница

Видео RSS Feed

16 Jan Монтаж на климатик + Видео
admin 1 4411
Ние от Vimax.bg много държим на качественото изпълнение, за това и създадохме Vimax Стандарт. Ако все още не сте чували за него или сами не сте го проверили, може да научите повече за това какво представлява ето --> тук.  Когато закупувате климатик от нас Вие не получавате само нов уред, а една дълг..
05 Jun Разберете как работи отдел Логистика
admin 0 1455
  Отдел Логистика е една от най-важните структури във всяка съвременна фирма. Ние смеем да твърдим, че в нашият отдел работят всеотдайни хора, които ежедневно се грижат за изпращането на стотици пратки до всяка точка на страната. Всеки клиент може да бъде спокоен, че поръчката му ще пристигне в н..
30 May Онлайн представяне на Вимакс Клима ООД
admin 0 1529
Разгледайте нашата фирмена презентация, за да разберете всичко за нас. Ние постоянно инвестираме в нашето развитие и се стремим да отговорим на всички изисквания на нашите клиенти. Ако ни се доверите ние Ви гарантираме, че няма да съжалявате. Вимакс Клима ООД е фирма с традиции, която насочва поглед..
07 Jun Климатици от Вимакс Клима - ТВ Реклама
admin 0 808
  Скъпи приятели, Вимакс Клима стартира телевзионна рекламна кампания. Искаме да изкажем огромната си благодарност към всички вас и да ви уверим, че във VIMAX работим с пълна пара! Бъдете уверени, че при нас Ви очакват все по-разнообразни оферти и все повече положителни емоции ;)...
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)