Уважаеми клиенти и партньори, след обявяването на извънредно положение и заповед на здравния министър №РД-01-124/13.03.2020 г., във връзка с въвеждане на противоепидемични мерки в страната, стана ясно, че извършваните дейности от vimax.bg не са в обхвата на временно забранените.

Екипът на Вимакс Клима ООД ще продължи работата си с изключителна отговорност към Вашата и тази на служителите си безопасност, съобразно с всички предписания на нашето здравно министерство и европейските стандарти.

С цел грижата за общата безопасност, бихме искали да Ви уведомим за следните промени в работния процес:

Подсигурени предпазни средства в обектите

Всички служители с предпазни средстваПодсигурени предпазни средства в обектитеНяма да бъдат допускани служители на работните им места при наличие на симптоми на влошено здравно състояние. Всички служители в обектите са с подсигурени предпазни средства – маски, ръкавици, дезинфектанти и др..

Почистване и дезинфекция на физическите обекти

Работното време на търговските обекти, сервизна база, склад и монтажни дейности е публикувано в контактите на сайта ни, също така онлайн поръчките ще бъдат обработвани нормално според реда на постъпване.

Почистване и дезинфекция на търговските обектиРедовно почистване и дезинфекцияВъв всеки офис физически ще присъства и работи само един служител, всички останали служители ще работят дистанционно. Дезинфекция се извършва по няколко пъти на ден, а използваните дезинфектанти са въведени в употреба с разрешителни на Министерство на здравеопазването. Почистват се подовете, работните бюра, дръжки и всички повърхности обект на допир от клиенти и служители. Помещенията се проветряват на всеки час.

Клиенти с влошено здравословно състояние, няма да бъдат допускани в обектите на ВИМАКС КЛИМА ООД. За да осигурим нужната здравословна дистанция между служител и клиент е осигурено безопасно такова при консултация, също така в търговските обекти ще се допуска да влиза по 1 човек. Препоръчително е плащанията да се извършват по банков път или с дебитна или кредитна карта, с оглед на безопасността.

Монтажни дейности при високи мерки за безопасност

Всички служители с предпазни средстваОборудвани екипи в периода 16.03 - 31.05.2020 г.Монтажите ще бъдат извършвани с максимално ограничаване на контактите между клиенти и монтажен екип. Силно препоръчително е при извършването на монтаж клиентите да бъдат в различно помещение от това, където се извършват монтажните работи.

Получаване и изпращане на поръчки

Стоките могат да бъдат получени на място от нашия склад или изпращани по куриер. С цел по-голяма безопасност, препоръчваме изпращането на Вашата стока по куриер за страната и собствен превоз за София-град. На този етап всички куриерски фирми работят и Вашите пратки ще се изпращат спрямо досегашните условия.

Почистване и дезинфекция на търговските обектиСпазване на препоръчителна дистанцияПри лично получаване от складовата ни база, молим да имате предвид, че физическото издаване на Вашите стоки ще става извън територията на склада и при получаването им трябва да спазвате препоръчителната дистанция 2 м. от служителя на ВИМАКС.

Безопасността и благополучието на нашите служители и клиенти е наш основен приоритет и с оглед на кризисната ситуация, искаме да сведем до минимум всеки риск за Вашето здраве и това на нашите служители.

Пожелаваме здраве на всички!

Климатици от Вимакс Клима ООД

Климатици от Вимакс Клима ООД

Vimax.bg е официален вносител и дистрибутор на Premium марки климатични системи от 2009 г. за България и Гърция. Годишно дружеството инсталира повече от 10 000 системи с най-високи технически показатели.