Уважаеми клиенти и партньори, след обявяването на извънредно положение и заповед на здравния министър №РД-01-124/13.03.2020 г., във връзка с въвеждане на противоепидемични мерки в страната, стана ясно, че извършваните дейности от vimax.bg не са в обхвата на временно забранените.

Екипът на Вимакс Клима ООД ще продължи работата си с изключителна отговорност към Вашата и тази на служителите си безопасност, съобразно с всички предписания на нашето здравно министерство и европейските стандарти.

С цел грижата за общата безопасност, бихме искали да Ви уведомим за следните промени в работния процес:

Подсигурени предпазни средства за служителите

Всички служители с предпазни средстваПодсигурени предпазни средства в обектитеВсички служители на Вимакс Клима ООД са снабдени с предпазни средства – маски, ръкавици, дезинфектанти и др. В повечето от търговските ни обекти има монтирани предпазни паравани на бюрата за допълнителна защита. На работа не се допускат служители с влошено здравословно състояние, отпадналност или общо неразположение. Част от служителите ни работят дистанционно, за да се избегне струпването на хора в търговските ни и административни офиси.

Почистване и дезинфекция на физическите обекти

Почистване и дезинфекция на търговските обектиРедовно почистване и дезинфекцияДезинфекция се извършва по няколко пъти на ден, а използваните дезинфектанти са въведени в употреба с разрешителни на Министерство на здравеопазването. Почистват се подовете, работните бюра, дръжки и всички повърхности обект на допир от клиенти и служители. Помещенията се проветряват на всеки час. В офисите са монтирани безконтактни дезинфектанти на разположение на всеки клиент. Съветваме Ви да ги използвате при влизане в обекта.

Клиенти с влошено здравословно състояние няма да бъдат допускани в обектите на ВИМАКС КЛИМА ООД. За да осигурим нужната безопасна дистанция при обслужване и консултация между служител и клиент, в търговските обекти ще се допуска да влизат по 2-ма души едновременно. Ще помолим всички наши клиенти, които са решили да посетят наш офис да изчакат пред него, ако вътре има вече посетители, за да могат да бъдат обслужени качествено и безопасно. Клиентите трябва да носят предпазни маски, които да покриват носа и устата. Не се допускат клиенти без маски в търговските обекти. Препоръчително е плащанията да се извършват по банков път или с дебитна/кредитна карта.

Монтажни и сервизни дейности при високи мерки за безопасност

Всички служители с предпазни средстваОборудвани монтажни и сервизни екипиМонтажните и сервизните дейности ще бъдат извършвани с максимално ограничаване на контактите между клиенти и служители. Силно препоръчително е при извършването на монтаж клиентите да бъдат в различно помещение от това, където се извършват монтажните дейности. Препоръчително е спазване на дистанция между клиентите и техниците ни от минимимум 2 м. Бихме помолили клиентите си да поставят маски, докато са в едно помещение с монтажния екип.

Получаване и изпращане на поръчки

Стоките могат да бъдат получени на място от нашия склад или изпращани по куриер. С цел по-голяма безопасност, препоръчваме изпращането на Вашата стока по куриер за страната и чрез собствен превоз за София-град. На този етап всички куриерски фирми работят със стандартно работно време и Вашите пратки ще се изпращат спрямо досегашните условия.

Почистване и дезинфекция на търговските обектиСпазване на препоръчителна дистанцияПри лично получаване от складовата ни база, молим да имате предвид, че физическото издаване на Вашите стоки ще става извън територията на склада и при получаването им трябва да спазвате препоръчителната дистанция 2 м. от служителя на ВИМАКС.

Безопасността и благополучието на нашите служители и клиенти е наш основен приоритет и с оглед на кризисната ситуация, искаме да сведем до минимум всеки риск за Вашето здраве и това на нашите служители.

Пожелаваме здраве на всички!

Климатици от Вимакс Клима ООД