Меню
Вашата кошница

Конвектори RSS Feed

14 Jan Hygge топлина по скандинавски
admin 0 6017
Когато чуем „зима по скандинавски“ едновременно си представяме девствена дива природа, затрупана с много сняг и малки сладки, сгушени къщички, които излъчват топлина и уют. На фона на суровия климат и студените зими, скандинавските страни са едни от най-щастливите не само в Европа, но и в целия свят..
09 Nov Топла зима с TESY
admin 1 2746
Есента официално е тук и дори и топла, вечерите идват по-бързо, а нощите са студени. Усеща се, че зимата се задава. През студените месеци прекарваме близо 80% от свободното си време у дома. Няма по-идеален момент за създаване на уютна обстановка. Основното изискване на домашния уют е да ни е топло. ..
11 Oct Какво е електрически конвектор?
5 9887
Отоплителният сезон предстои съвсем скоро и е време да се помислим на какъв тип отопление ще се спрем тази година. Един от най-предпочитаните варианти е чрез конвектор. Той е толкова популярен, защото е на добра цена. Също така е лесен за употреба и за монтаж. Може съвсем лесно да го минирате сами б..
17 Sep Какво е важно да знаем, ако решим да се отопляваме с конвектор?
admin 3 10920
Навън температурите стремглаво започнаха да падат, което неминуемо поставя на дневен ред въпроса „С какво ще се отопляваме тази зима?”. В днешно време много хора се отказват от централното отопление и избират да се топлят с електричество. То се явява добра алтернатива, защото осигурява независимост ..
12 Apr Разпродажба на конвектори
admin 0 2917
Какъв по-добър момент от пролетта да се подготвите с нов конвектор за есента. Тази пролет изненадите в сайта на vimax.bg не спират и сме ви подготвили страхотно намаление на конвектори. Конвекторът е уред, който не само е идеален за отопление през зимата, но много често е предпочитан помощен отопли..
23 Nov Топ 5 най-продавани конвектори за Октомври
0 4602
Конвекторите остават един от най-предпочитаните методи за отопление през зимата. Те са тихи, не заемат място и са идеалното решение за подпомагане на отоплението между сезоните. Плюсовете им са безспорни, повече за това как работи конвекторната технология може да видите тук. Днес сме Ви подготвили ч..
17 Nov Нова технология Dual Kherr в конвекторите на Tedan
0 2665
С новата Dual Kherr  технология на Tedan конвекторът не е просто уред за отопление.     Вече може да намерите в сайта на vimax.bg новата серия на Tedan с революционен дизайн. Тя превръща конвектора от обикновен отоплителен уред в елегантен елемент от дизайна на всеки дом. Ако държите на луксозно..
30 Oct Ревю: Конвектор за баня Atlantic серия Kea
0 2187
Нещо ново от Atlantic за началото на новия отоплителен сезон. Никога вече студена баня със серията отоплителни уреди за баня Kea. Серията е изпъква с иновативния си елегантен и лесен за използване дизайн. Kea е снабдена с практична boost функция, която позволява бързо затопляне на помещението, както..
24 Oct Как да монтираме сами стойки за конвектор?
3 3193
Практични, универсални стойки за конвектор от Vimax.bg Подходящи за монтаж на конвектори от 4 различни производители, бърз и лесен монтаж, елегантен дизайн.   Стойките имат минималистичен и елегантен дизайн, който не се набива на очи и е подходящ за всеки интериор. Изработени са от метал и имат из..
Показани са от 1 до 9 от 16 резултата (2 страници)