Ние от Vimax.bg много държим на качественото изпълнение, за това и създадохме Vimax Стандарт. Ако все още не сте чували за него или сами не сте го проверили, може да научите повече за това какво представлява ето --> тук.  Когато закупувате климатик от нас Вие не получавате само нов уред, а една дългогодишна услуга и гаранция, че каквото и да се случи, ще има на кого да разчитате.

 

За това и нашето мото е "Качество и Отговорност", защото нашата цел е да предоставим най-доброто на пазара, но и да поемем отговорността за уреда по време на гаранционния му период. Освен това сме единствените, които дават 6 месеца допълнително гаранция. Ако не сте запознати с нашата кампания може да се регистрирате за нея, тук. Нашият сервизен център е оборудван с най-новата техника и разплага с висококвалифициран екип, които може да се справи с всеки проблем. 

 

Но защо Ви казваме всичко това? Ключът в дългият живот на климатика се крие в монтажа и в правилната му поддръжка след това. Ето защо това, което ще прочетете и видите сега е толкова важно.

 

Във видеата може да видите подробно как протича самият монтаж. Те са разделени на Видео 1 - полагане на тръбен път и Видео 2- монтаж на климатика. Монтажът може да се направи наведнъж, но може и да е разделен. Това определяте Вие. Ако не сте сигурни къде ще е най-доброто място за монтаж на климатика може да се възползвате от опцията за безплатен оглед. Може да го заявите още сега --> тук. 

 

 

 

Какво включва стандартният монтаж?

 

 • Фиксиране на вътрешното тяло
 • Пробиване на отвор в стената 
 • Медни тръби за ниско и високо налягане 
 • Термо изолация за медна тръба
 • Отводняваща гофрирана тръба 
 • Кабел за комуникация 
 • Изготвяне на захранващ щепсел
 • Закрепяне на вътрешното тяло
 • Поставяне на PVC канал .
 • Стойки за монтиране на външното тяло
 • Захващане на стойките за поставяне на външното тяло
 • Свързване на тръбите между вътрешното и външното тяло
 • Вакуумиране и включване на климатика (Защо е важно и защо не всички фирми го правят --> тук )
 • Отчитане на работните параметри
 • Пуск на машината
 • Обучение на клиента
 • Свързване на WiFi адаптер към вътрешно тяло* (ако има закупено такова, повече за това --> тук )

 

* Безплатен стандартен монтаж на климатик включва до 3 метра тръбен път.

* Свързването на WiFi адаптер към домашната мрежа, както и останалите настройки са ангажимент на клиента.

* Клиентски материали и аксесоари не се монтират (антивибрационни тампони, кондензни вани, PVC канали и други), но при настояване от клиента, услугите се заплащат еквивалентно на стойността на нашите материали и услуги.

 

Ценоразпис може да видите --> тук.                                                                                                      Запазете час за монтаж още сега online --> тук.

 

Климатик с включен монтаж:

Vimax.bg предлага голямо разбообразие от модели с включен стандартен монтаж. Това означава, че крайната цена, която виждате е всичко, което ще платите. Ще получите климатик + стандартен монтаж. Климатици с включен монтаж може да разгледате още сега, ето тук. 

 

Искате ваничка и антивибрационни тампони?

Ваничката и антивибрационните тампони не са включени в стандартния монтаж, но най-добрият момент на тяхното поставяне е в момента на монтажа. Ролята им е да намалят ангажиментите Ви свързани с климатика още повече и да направят ежедневието Ви по-комфортно. Ваничката е идеалното решение на зимния конденз и ще Ви спести грижи през зимния сезон, когато климатикът отделя конденз и е възможно да се получат ледени висулки. Тампоните от своя страна се грижат не само за вашия комфорт, но и за този на съседите Ви. При работата на външното тяло се получават вибрации, при новите модели климатици те са незначителни, а с поставянето на антивибрационни тампони се заличават на почти 100%. Така е тихо и на вас и на вашите съседи. Повече за ролята на ваничката и антивибрационните тампони може да прочетете тук.

 

 

 

Монтаж на два етапа?

Обзавеждате нов дом? Да? В такъв случай може да се възползвате от монтаж на два етапа, съобразен с ремонтната дейност във вашия дом. По този начин всички тръби ще са вкопани и климатикът Ви напълно ще се слее с обзавеждането на дома Ви. На първи етап се поставя трасето, след това Вие може спокойно да довършите ремонта на дома си и когато искате да бъде довършен монтажа с поставяне на телата на климатика, като така няма да се налага дупчене. За монтаж на два етапа може да обсъдите подробно с вашия персонален търговец, които от момента на вашата поръчка става и отговорен за това да получите максимално много информация. Дори години след монтажа. 

 

Търсите доверен партньор, на когото да може да разчитате? Не слушайте какво говорим сами за себе си, вижте какво казаха нашите клиенти за нас и тяхната висока оценка за услугите ни --> тук