Фирмена презентация

Вимакс Клима ООД е основана през 1999 година с основен предмет на дейност продажба, монтаж и сервиз на битови сплит и мултисплит системи. Тясно специализирана е в обслужването и сервизирането на всякакви модели и марки климатици. Днес фирмата предлага широка гама от професионални услуги в сферата на отоплението, вентилацията и климатизацията.


Служителите на Вимакс Клима ООД изграждат отоплителни и климатични инсталации в жилищни, търговски и промишлени сгради. Фирмата е лидер на пазара за климатична техника в гр. София и един от водещите търговци на територията на цялата страна. Офиси на Вимакс Клима ООД има в областните градове Варна, Пловдив, Кърджали, Пазарджик, Велико Търново, Бургас и Монтана и в градовете Казанлък, Айтос, Асеновград и Карнобат. С всяка изминала година Вимакс Клима ООД разширява своята търговска мрежа, като предлага на своите клиенти нови и атрактивни предложения.


Мисията на Вимакс Клима ООД е да осигурява на своите клиенти качествени продукти на доказали се производители с гарантиран произход. Всичко, което монтираме, проектираме и изграждаме отговаря на най-високите стандарти за качество, безопасност и екологосъобразност. Удовлетворението на клиентите е от първостепенно значение за нас и ние влагаме всички свои усилия, за да го постигнем.


Административни данни за фирмата:

Име: Вимакс Клима ООД

Административен адрес: гр. София, жк. Младост-2, блок 262, маг. Д1

Телефон: 02 468 30 32;  e-mail: sales@vimax.bg♦ Видео презентация на отдел Логистика                       ♦ Онлайн каталог

                


♦ Системи за климатизация


Жилищни и административни сгради


Вимакс Клима ООД предлага решение за всяко приложение: жилищни сгради, административни и търговски сгради и по-големи промишлени сгради. 


Вътрешните тела за монтаж в жилищни сгради са проектирани да се вписват идеално във всеки интериор и разполагат с високотехнологични системи за филтриране, с цел осигуряване на оптимално качество на въздуха в помещението. 


За по-големите приложения термопомпите и VRF системите съчетават гъвкавост, енергийна ефективност и грижа за околната среда, с богат избор от стилни вътрешни тела.


Климатичната система е доказано най-ефективното решение за отопление и охлаждане. Стандартната сплит система отдава 4 пъти повече топлинна енергия в сравнение с консумираната. Ефективността на климатика е над 400% - единственият електрически уреди, който постига подобни резултати. Оптимално съотношение между комфорт и цена. ♦ Електроотопление

Отоплителни конвекторни панели


Вимакс Клима ООД е официален представител на най-големите производители на отоплителни конвекторни панели Adax, Airelec, Nobo, Dimplex, Atlantic, Diplomat, Eldom и Tesy.


Електрическото отопление остава най-разумната алтернатива за отопление, като първоначална инвестиция и като експлоатация във времето. То има няколко неоспорими предимства пред останалите видове отопление - електроенергията има 100% ефективност, поради това че изцяло се преобразува в топлинна енергия.


Освен това позволява прецизно регулиране на температурата. Възможност за самостоятелно регулиране на температурата в отделните помещения.


Най-безопасно, най-надеждно и екологично чисто. Лесно и бързо за монтаж.


♦ Отопление от алтернативни източници и БГВ

Отопление на дърва и пелети


Вимакс Клима ООД работи с българските производители на камини Diplomat, Prity и Erato. Предлагат се сухи камини, камини с водна риза, камери за вграждане, котли и аксесоари за тях. Моделите имат високи коефициенти на полезно действие и реализират големи икономии на гориво.


Битова гореща вода


Вимакс Клима ООД работи с водещите производители на бойлери Atlantic, Diplomat, Eldom, Tesy, Ariston, Bosch и Gorenje. Продуктовата гама е изключително разнообразна и включва бойлери за хоризонтален и вертикален монтаж, малолитражни бойлери за монтаж под и над мивка, бойлери с една или две серпентини, слънчеви колектори с марка Bosch, Eldom и Viessmann. Освен обемни предлагаме и проточни бойлери с мигновено действие.
♦ Почистваща техника за дома и градината

Фирмата е оторизиран Karcher търговец за България. Имаме изградени тесни партньорски отношения с представителството на Karcher в Австрия и предлагаме качествени продукти с доказан произход. Всички уреди са произведени в заводи на Alfred Kärcher GmbH Co.KG.

Професионални резултати при почистването на дома и градината

С водоструйките Kärcher можете да почистите оптимално всички повърхности около къщата и градината. Новото поколение прахосмукачки Kärcher осигурява оптимално улавяне на замърсяванията и перфектни резултати от почистването. С метачните машини Kärcher се почиства 5 пъти по-бързо отколкото с метла. Чрез естествената пара парочистачките на Kärcher осигуряват изключителна хигиенична чистота в цялата къща! За първи път в света: уред за почистване на прозорци от Kärcher - перфектно почистване на прозорци без следи. С помощта на компактните потапящи помпи и помпите под налягане Kärcher, за напояване бързо и удобно могат да бъдат използвани води от алтернативни източници. С Kärcher винаги е по-лесно!
♦ Уреди за дома

Електродомакински уреди

Продуктите, които Ви предлагаме са с утвърден произход и качество. Вимакс Клима ООД работи със световно известните марки Liebherr, Bosch, Gorenje, Siemens и Hansa. Всеки продукт отговаря на високите стандарти за качество заложени от европейските производители. Предлагаме богата гама от електроуреди - хладилници, фризери, печки и фурни, керамични плотове, перални, съдомиялни, дребни уреди за дома.